• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: «Ιδιαίτερη» η Ταϋλάνδη!
Γραμμές, ζέστη και άσφαλτος θέλουν προσοχή
Νέα 08/03/2017 - 16:45

Σε λίγες ώρες - καθώς ο δεύτερος Γύρος των SBK-Motul ξεκινά την Παρασκευή - ο Marco Melandri θα έχει την πρώτη του επαφή με την πίστα Chang στην Ταϋλάνδη.

 

Η συγκεκριμένη πίστα προστέθηκε για πρώτη φορά στο Ημερολόγιο Αγώνων του Πρωταθλήματος το 2015, όταν ο Marco αγωνιζόταν στο MotoGP.

 

«Ποτέ μου δεν έχω αγωνιστεί εδώ», εξηγεί ο Ιταλός άσος της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, το ξεκίνημα του οποίου στην Αυστραλία ήταν πολύ καλό.

 

«Η πίστα όμως μου φαίνεται καλή και δεν είναι δύσκολη στο να τη μάθεις».

 

«Σημαντικοί παράμετροι είναι η κατανόηση της ασφάλτου, οι ιδιαίτερες γραμμές που είδα από την τηλεόραση ότι έπαιρναν οι οδηγοί και η πολλή ζέστη».

 

Το πλάνο του Melandri για το δεύτερο Γύρο είναι απολύτως ξεκάθαρο: μετά το βάθρο του στο Phillip Island, θέλει να παραμείνει σταθερός στα δυνατά αποτελέσματα.

 

«Έχουμε ήδη κάνει μια πρώτη συνάντηση με τους μηχανικούς, διότι η πίστα έχει κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις και στις ρυθμίσεις».

 

«Θα είναι σημαντικό να τα πάμε καλά από την αρχή, έτσι ώστε να στήσουμε σωστά τη μοτοσυκλέτα, όχι τόσο για την Superpole αλλά για τους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez Test Ημ. 1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Moto2 πιο κοντά στη MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα