• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test Ημ. 1
Ο Canet έκανε τη διαφορά σήμερα
Νέα 08/03/2017 - 21:39

Ο Aron Canet, στη δεύτερή του σεζόν στην Moto3, ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση σήμερα, πρώτη ημέρα του επίσημου τεστ της κατηγορίας στην Jerez.

 

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα τελευταία λεπτά, όταν ο Canet κρατούσε την πρώτη θέση και μάλιστα κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του.

 

Έτσι, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Romano Fenati, ο οποίος ήταν στη δεύτερη θέση με διαφορά 0,273δ από την κορυφή.

 

Ο χρόνος του Aron Canet ήταν 1:46,465 ενώ μαζί του στο όριο του ’46 έμεινε τόσο ο Romano Fenati, όσο και ο τρίτος σήμερα Jorge Martin.

 

Πίσω από τους τρεις πρώτους, ο Bo Bendsneyder ήταν ο καλύτερος από τους οδηγούς στο 1:47, αν και δεν κατάφερε να αποφύγει μια πτώση.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Juanfran Guevara και κατάφερε να πετύχει τον πέμπτο καλύτερο χρόνο.

 

Πτώση είχε και ο Enea Bastianini, ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο φέτος, ο οποίος στο τέλος έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην έκτη θέση.

 

Στις πρώτες έξι θέσεις είχαμε τέσσερεις Honda και δυο KTM, με αυτούς τους δυο κατασκευαστές να έχουν μοτοσυκλέτες τους στη δεκάδα.

 

Ο Γερμανός Oettl πήρε την έβδομη θέση αφήνοντας για 10χιλ πίσω του τον Nicolo Bulega.

 

Ο Joan Mir - ο καλύτερος νεοφερμένος στην κατηγορία πέρυσι - έκλεισε τη δεκάδα, μένοντας 25χιλ του δευτερολέπτου πίσω από τον McPhee.

 

Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Marco Bezzecchi που έκανε πολύ καλό χρόνο κι έμεινε μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο.

 

Δυνατά ονόματα της κατηγορίας έμειναν πίσω στον ένα γύρο, όπως ο Andrea Migno της ομάδας του Rossi που ήταν 14ος.

 

Ακόμα πιο πίσω, στην 19η θέση, ήταν ο Antonelli (στην ομάδα του Ajo πλέον), ενώ Diggia και Dalla Porta ήταν στην 24η και 27η θέση αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Αναζητώντας λύσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test Ημ. 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα