• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Έχω το ρυθμό!
Όμως στον αγώνα τα πάντα είναι ανοιχτά
Νέα 24/02/2017 - 11:35

Ο Rea έχασε για 66χιλ την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1 και ΕΔ2 στο Phillip Island, ωστόσο ήταν κυρίαρχος σε ρυθμό αγώνα.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έδειξε σε όλους τη δύναμή του, κάνοντας μια προσομοίωση 20 γύρων, όντας σταθερός στο ψηλό 1:30!

 

Για την ώρα, κανείς δεν φαίνεται ότι είναι σε θέση να απειλήσει τον Ιρλανδό άσο της Kawasaki.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι στην προσομοίωση αγώνα έδειξα ότι είμαι γρήγορος. Βασικά σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στην εξαιρετική απόδοση των ελαστικών. Δεν πέφτουν σε απόδοση στο τέλος».

 

«Βασικά ούτε ο ίδιος δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα, επειδή θεωρούσα ότι η διαχείριση ελαστικών θα ήταν πιο περίπλοκη, όμως τόσο η Kawasaki, όσο και η Pirelli με εξέπληξαν».

 

Θα έλεγε κανείς ότι - βάσει της εικόνας από την πρώτη ημέρα - ο Jonathan Rea δύσκολα θα χάσει στην Αυστραλία. Ο ίδιος όμως διαφωνεί:

 

«Είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν και όλοι θέλουν να τα πάνε καλά. Κι αυτό σημαίνει ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν».

 

«Θεωρώ ότι βελτιωνόμαστε αλλά προτιμώ να μην κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάζω τον εαυτό μου, χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη στρατηγική».

 

Τα αδύνατα σημεία της Ninja του; «Ίσως ο κινητήρας να μην είναι στα περσινά επίπεδα. Δυσκολευόμαστε στις εξόδους των στροφών».

 

Τέλος, στους βασικούς του αντιπάλους, επέλεξε να συμπεριλάβει και τον Xavi Fores!

 

«Θα έλεγα ότι είναι ο Davies, διότι είναι από τους πιο γρήγορους. Δεν θα υποτιμούσα όμως τον Fores. Ήταν γρήγορος σήμερα και στα τεστ».

Επόμενο άρθρο »

Ciabatti: Νέο φέρινγκ στο Qatar;

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Phillip Island ΕΔ1-2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα