• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Βελτιωθήκαμε...
...αλλά όχι αρκετά!
Νέα 17/02/2017 - 15:52

Ο Dovizioso ήταν η καλύτερη Ducati στο τεστ του Phillip Island, ωστόσο η 7η θέση που πήρε δείχνει από μόνη της ότι η πίστα δεν είναι καλή για τους κόκκινους.

 

Και ο Ιταλός άσος φαίνεται να το γνωρίζει καλά αυτό.

 

«Κάναμε μικρή πρόοδο, αλλά δεν καταφέραμε να βελτιωθούμε αρκετά. Κυρίως στο να καταφέρουμε τη μοτοσυκλέτα να στρίβει πιο γρήγορα στο μέσο των στροφών».

 

«Έτσι γνωρίζω πολύ καλά ότι έχουμε βελτιωθεί, αλλά όχι αρκετά για να είμαστε μπροστά σε όλες τις πίστες».

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι η GP17 έκανε κάποιο πισωγύρισμα. Είναι περισσότερο απόρροια των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Phillip Island.

 

«Εδώ γίνονται πιο φανεροί κάποιοι περιορισμοί της μοτοσυκλέτας μας. Αυτή ήταν μια επιβεβαίωση για εμάς ότι πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο».

 

«Οι μηχανικοί μας εργάζονται σκληρά και σε όλα τα μέτωπα, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε καλοί σε όλες τις πίστες. Δεν υπάρχει ένα στήσιμο που να λύνει το πρόβλημα».

 

«Μπορείς να φτάσεις ως ένα σημείο με το set-up, αλλά πρέπει να συνδυαστούν ορισμένοι παράγοντες γι’ αυτό και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Κανείς δεν έχει κάποια μαγική συνταγή».

 

«Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο της δουλειάς μας και με την αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα. Είμαι πιο ανταγωνιστικός και ολοκληρωμένος απ’ ότι πέρυσι».

 

«Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορώ και κάνω χρόνους όταν το θέλω. Δεν το βλέπω όμως μόνο προσωπικά. Θέλουμε και πρέπει να στοχεύουμε στον Τίτλο και γι’ αυτό δεν είμαι 100% χαρούμενος».

 

Πολλές δυσκολίες συναντάει ο νέος του ομόσταυλος, ο Jorge Lorenzo.

 

«Όπως ο κάθε οδηγός όταν προέρχεται από χρόνια με άλλη μοτοσυκλέτα. Πάντως στο τέλος κατάφερε να βρει λύσεις και να είναι γρήγορος».

 

«Είναι Πρωταθλητής κι ένας αναβάτης που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Θα πρέπει να τον δούμε στον αγώνα. Τα πάντα είναι διαφορετικά εκεί».

 

Κι ο πρώτος αγώνας είναι στο Qatar, μια καλή πίστα για τους κόκκινους.

 

«Οι Marquez και Vinales είναι ιδιαίτερα δυνατοί, αλλά κι εμείς έχουμε βελτιωθεί. Οπωσδήποτε θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Επόμενο άρθρο »

Folger: Δραστική αλλαγή στυλ!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίθεση Vinales σε Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα