• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Folger: Δραστική αλλαγή στυλ!
Τέταρτος; Αν μου το έλεγαν, δεν θα το πίστευα!
Νέα 17/02/2017 - 17:03

Ο Jonas Folger κατάφερε να κερδίσει τον θαυμασμό πολλών μετά το τέλος των δοκιμών στην Αυστραλία, όπου ο Γερμανός ήταν μέσα στην πρώτη τετράδα!

 

Ένα αποτέλεσμα που αν του το έλεγαν πριν τις δοκιμές, δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι θα ήταν αληθινό.

 

Ο Γερμανός είχε φανεί ήδη από την Moto2 ότι το στυλ του ταιριάζει με την M1, ωστόσο όπως τόνισε στις δηλώσεις του και πάλι έπρεπε να κάνει δραστικές αλλαγές.

 

Πάντως αυτό που βγαίνει από τι δηλώσεις του είναι ότι τα μυαλά του Folger δεν έχουν πάρει αέρα. Κάθε άλλο.

 

«Είμαι χαρούμενος όχι μόνο με το χρόνο μου, αλλά και με το ρυθμό μου, ενώ είχα καλή αίσθηση από τα ηλεκτρονικά και τα ελαστικά».

 

«Σήμερα ήμουν γύρω στο 1:29 στους γύρους μου και βρήκα αμέσως το σωστό μονοπάτι για να ακολουθήσω. Θα πάω στο Qatar με αυτοπεποίθηση».

 

«Μαλαισία και Αυστραλία είναι δυο διαφορετικές πίστες κι έτσι έπρεπε να κάνω δραστικές αλλαγές στο στυλ μου για εδώ».

 

«Μάζεψα πολλές πληροφορίες και ήταν σημαντικό που κατάφερα να αλλάξω το στυλ μου. Δεν έχω όμως μεγάλες προσδοκίες για το ’17. Όπως ξέρουμε όλοι, τα πάντα αλλάζουν στους αγώνες».

 

«Αν μου έλεγε κανείς ότι θα ήμουν τέταρτος, ούτε καν που θα το φανταζόμουν! Πηγαίνω χαρούμενος σπίτι μου, ειδικά για την σταθερότητα που έδειξα».

 

Το μόνο μελανό σημείο ήταν μια πτώση που είχε. «Δυστυχώς έχασα το μπροστινό στην Siberia. Ακόμα και οι πτώσεις όμως είναι χρήσιμες για να μαθαίνεις».

 

Αν και η προσομοίωση του Γερμανού ήταν η μικρότερη από κάθε άλλον - μόλις 10 γύροι - εν τούτοις ήταν εξαιρετικός με μέσο όρο στο 1:30,2!

Επόμενο άρθρο »

Πολύ θετικό τεστ για Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Βελτιωθήκαμε...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα