• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίθεση Vinales σε Marquez!
«Δεν τον καταλαβαίνω...»
Νέα 17/02/2017 - 15:15

Θυμωμένος με τον Marc Marquez ήταν με το τέλος των δοκιμών στο Phillip Island ο Maverick Vinales, που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

 

Ο Ισπανός της Yamaha παρενοχλήθηκε από τον συμπατριώτη του σε μια του έξοδο και τόνισε φανερά ενοχλημένος ότι «...δεν τον καταλαβαίνω γιατί το έκανε».

 

«Το ήξερα», είπε στους δημοσιογράφους όταν τον ενημέρωσαν ότι ο Marquez ήταν από πίσω του όταν ο Maverick έκανε την προσομοίωσή του.

 

«Μου το έλεγαν ότι είναι πίσω μου, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω. Την επόμενη φορά θα είναι η σειρά μου να τον παρενοχλήσω».

 

«Δεν τον καταλαβαίνω», συνέχισε. «Κάνεις τη δουλειά σου, την προσομοίωσή σου... και μετά δεν μπορείς να πιέσεις! Δεν ήθελα να τονκουβαλάω».

 

«Δεν είναι εύκολο να πιέζεις όταν τον έχεις πίσω σου και ξέρεις ότι σε μελετάει. Κι έτσι άφησα την προσομοίωση και είναι κρίμα γιατί ήμουν σταθερά στο μεσαίο ‘29».

 

Από την πλευρά του, ο Marc Marquez είπε ότι ήταν ενδιαφέρον που ακολούθησε τον Vinales και ότι ο Ισπανός θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους.

 

«Τον ακολούθησα για δυο γύρους και ήταν ενδιαφέρον. Πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες».

 

«Είδα και μερικές Ducati. Όπως και την Suzuki που είχε ενδιαφέρον όταν την ακολούθησα. Η Yamaha είναι μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα και θα είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Βελτιωθήκαμε...

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Εδώ δυσκολευτήκαμε πολύ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα