• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν μπορώ...
...να οδηγήσω όπως θέλω την Ducati!
Νέα 15/02/2017 - 13:54

Η πρώτη ημέρα στην Αυστραλία μπορεί να μην ήταν το σοκ που είχε υποστεί στην Μαλαισία, αλλά και πάλι δεν ήταν μια καλή ημέρα για τον Lorenzo.

 

Ο Ισπανός της Ducati ήταν εκτός δεκάδας και μάλιστα με διαφορά από την κορυφή και τον Marquez που ξεπέρασε το ένα δευτερόλεπτο.

 

Όπως φαίνεται και παρά τις αρχικές του δηλώσεις, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τον Ισπανό φέτος.

 

«Ήταν δύσκολα, διότι μετά από δυο εβδομάδες χάναμε λίγο. Βάλαμε καινούργιο ελαστικό αλλά δεν μας βοήθησε. Μάλιστα παραλίγο να πέσω. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς».

 

«Προφανώς και δεν είμαστε εκεί που θέλουμε. Πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερη τη μοτοσυκλέτα και να ανακαλύψουμε το όριο».

 

«Η δύναμή της μου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στα φρένα, στις γρήγορες στροφές και στην επιτάχυνση. Κρίμα για τον αέρα σήμερα... δεν ήταν σταθερός ο μπροστινός τροχός»

 

«Θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα με τα φτεράκια, ειδικά στα φρένα. Τώρα προσπαθούμε να δουλέψουμε με τις ρυθμίσεις για να μειώσουμε τη διαφορά».

 

«Δεν μπορώ να οδηγήσω την Ducati φυσικά, όπως θα ήθελα. Στην Μαλαισία μου πήρε δυο ημέρες. Εδώ λιγότερο. Παίρνω δύναμη όμως από το γεγονός ότι μείωσα τη διαφορά από τους πρώτους».

 

«Η νέα GP17 είναι καλύτερη  κατά κάποιο τρόπο, ωστόσο δεν είναι τόσο μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω».

Επόμενο άρθρο »

Rins: Σπέσιαλ φέρινγκ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σημείο αναφοράς ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα