• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σημείο αναφοράς ο Marquez!
Θέλουμε δουλειά με το ρυθμό αγώνα
Νέα 15/02/2017 - 13:17

Ο Rossi υπογραμμίζει ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά σε ρυθμό αγώνα με φθαρμένα ελαστικά, έχοντας πολύ καλή επίδοση στον ένα γύρο που τον έφερε στη 2η θέση.

 

Αυτή ήρθε χάρη στο 1:29,683 που πέτυχε στο τέλος της πρώτης ημέρας δοκιμών, βάζοντας καινούργιο ελαστικό.

 

Κοιτώντας όμως αναλυτικά τους χρόνους που έκανε ο Marc Marquez σήμερα, ο Ιταλός άσος συνειδητοποίησε ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.

 

«Είμαι χαρούμενος διότι το ξεκίνημά μας σήμερα το πρωί δεν ήταν καλό», είπε ο Vale που είχε ένα μεγάλο γλίστρημα στη δεύτερη στροφή της πίστας.

 

«Δεν έχω καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα κι όταν πάω να πιέσω δεν νοιώθω καλά. Βελτιωθήκαμε όμως και το απόγευμα ήμουν πιο ανταγωνιστικός».

 

«Στο τέλος, με το νέο ελαστικό, έκανα έναν καλό γύρο και η δεύτερη θέση είναι οκ. Το 1:29,6 για πρώτη μέρα είναι καλά».

 

«Έχουμε όμως ακόμα δουλειά με το ρυθμό αγώνα και ειδικά με φθαρμένα ελαστικά. Πρέπει να καταλάβουμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα».

 

«O Vinales ήταν δυνατός σε Valencia και Sepang, αλλά αν εμβαθύνει κανείς στους χρόνους, ήταν ο Marquez πιο γρήγορος! Και αυτό ισχύει κι εδώ».

 

«Ειδικά σε ρυθμό αυτόν κυνηγάμε. Είναι σταθερός και δουλεύει πολύ για τον αγώνα με τα φθαρμένα ελαστικά. Νομίζω ότι αυτός είναι το σημείο αναφοράς».

 

Ωστόσο οι αναβάτες της Honda συνεχίζουν να παραπονούνται για τα ηλεκτρονικά και το μεγάλο τους πρόβλημα με την επιτάχυνση, το οποίο βέβαια καλύπτεται σε μια πίστα με τόσο μεγάλη ροή, όπως είναι το Phillip Island.

 

Πιστεύει ακόμα ο Vale ότι ο Marquez μπορεί να «κρύβεται» μέσα από τις δηλώσεις του;

 

«Φυσικά πάντα προσπαθείς να κατεβάσεις τους τόνους και να είσαι λίγο παραπάνω αρνητικός. Εγώ όμως ειλικρινά το ξέρω ότι είναι ο πιο γρήγορος».

 

Οι μπλε είχαν το νέο πλαίσιο και το νέο φέρινγκ στην Αυστραλία, αλλά όπως και στην Sepang δεν έκαναν καμμία ουσιαστική δήλωση.

 

«Αυτά είναι οι προτεραιότητές μας. Μ’ αρέσει το νέο πλαίσιο, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει 100% τι θα κάνουμε», αρκέστηκε να πει ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν μπορώ...

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλει «κατανόηση» ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα