• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σειρά έχει το Phillip Island!
Οι δοκιμές του MotoGP συνεχίζονται
Νέα 13/02/2017 - 10:30

Οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, ολοκλήρωσαν το πρώτο τους τεστ στην Sepang της Μαλαισίας.

 

Η δράση συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα, με το δεύτερο επίσημο τεστ για το 2017 να διεξάγεται στο Phillip Island από 15 έως 17 Φεβρουαρίου.

 

Στην Μαλαισία ήταν ο Maverick Vinales αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις δοκιμές και μαζί του, στις πρώτες θέσεις, ήταν και οι Iannone, Dovi και Marquez.

 

Αν και ξεκίνησε με φοβερές ημικρανίες την πρώτη ημέρα και χωρίς να είναι έτοιμος στο 100%, ο Rossi σημείωσε πρόοδο κατά τη διάρκεια των τριών ημερών.

 

Παρομοίως και ο Lorenzo, ο οποίος μετά το ισχυρό πρώτο σοκ που δέχτηκε, κατέβαζε χρόνους, προσαρμόστηκε και ολοκλήρωσε χαρούμενος το τεστ.

 

Στα αξιοσημείωτα του τεστ - περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό MOTOGP WORLD που κυκλοφορεί σήμερα - ήταν οι αλλαγές σε GP17 και Μ1.

 

Οι Ιταλοί έφεραν στην Μαλαισία και τοποθέτησαν ένα μαύρο κουτί κάτω από την ουρά της Desmosedici, αλλάζοντας την διάταξη της εξάτμισής τους.

 

Από την άλλη, οι μπλε ήταν οι πρώτοι που έφεραν ένα αλλαγμένο φέρινγκ, με ενσωματωμένα φτεράκια, μια εξέλιξη που υιοθετήθηκε μετά την κατάργηση των «φτερών».

 

Το πιο σημαντικό όμως για το δεύτερο τεστ της χρονιάς, είναι η διαφορετικότητα των δυο πιστών.

 

Η Μαλαισία έχει δυο μεγάλες ευθείες και ποικιλία στροφών, ενώ το μαγευτικό Phillip Island είναι μια πίστα με ροή, που αναδεικνύει τον αναβάτη και τις ικανότητές του.

 

Η διαφορετικότητα αυτή βολεύει και τα προγράμματα των ομάδων και των οδηγών τους, που θα μπουν στην πίστα σε λιγότερο από δυο ημέρες.

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη φορά... Vietnam!

« Προηγούμενο άρθρο

Marinelli: Έτοιμος για Τίτλο ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα