• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marinelli: Έτοιμος για Τίτλο ο Melandri!
Ο Davies; Να είναι σταθερός από την αρχή
Νέα 12/02/2017 - 12:36

Δυο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του Πρωταθλήματος των SBK-Motul και στο στρατόπεδο της Ducati το φρόνημα είναι πολύ υψηλό.

 

Αυτή η αυτοπεποίθηση βγαίνει και από τα λεγόμενα του Ernesto Marinelli, με τον Διευθυντή του project της Ducati για τα SBK να τονίζει:

 

«Είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε καλά ό,τι έχουμε αυτό που χρειάζεται για να τα πάμε καλά. Πάνω απ’ όλα κάναμε σημαντική δουλειά το χειμώνα και βλέπω την πίστα στα πρόσωπα των οδηγών μας».

 

«Αν καταφέρουμε και περάσουμε σώοι από τον πρώτο Γύρο, τότε σίγουρα θα έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Μετά τους πρώτους αγώνες θα έχουμε μια καλύτερη ιδέα του που είμαστε».

 

«Έχουμε μια ιδιαίτερα διαχειρίσιμη μοτοσυκλέτα, ειδικά στις στροφές. Ίσως ακόμα να υποφέρουμε σε τελική και θα δουλέψουμε σ’ αυτό πριν τον πρώτο αγώνα».

 

Τέλος, μίλησε για τους δυο αναβάτες της ομάδας αλλά και για το πόσο μακριά πιστεύει ότι είναι οι κόκκινοι από την Kawasaki.

 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Marco είναι ένας ταλαντούχος αναβάτης. Ήρθε στην Ducati διότι θέλει πάρα πολύ να πετύχει. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι στους διεκδικητές».

 

«Ο Chaz έχανε λίγο σε σταθερότητα στην αρχή της προηγούμενης σεζόν και θεωρώ ότι αυτό είναι που χρειάζεται φέτος».

 

«Προσπαθήσαμε να του ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις, δουλεύονται κυρίως στην αεροδυναμική».

 

«Η Kawasaki ξεκινά ως το φαβορί βέβαια. Ενδεχομένως να μας κερδίζουν λίγο όσον αφορά στην πρόσφυση και στην τελική ταχύτητα».

Επόμενο άρθρο »

Σειρά έχει το Phillip Island!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Δεν σκέφτομαι το 3 στα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα