• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτη φορά... Vietnam!
Rossi/Vinales με τη σημαία της χώρας στις Μ1
Νέα 13/02/2017 - 11:55

Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στο MotoGP, Valentino Rossi και Maverick Vinales.

 

Στην Ταϋλάνδη βρέθηκε μόνο ο Maverick Vinales, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής με χιλιάδες κόσμου να μαζεύεται για να δει από κοντά το νέο απόκτημα των μπλε.

 

Ο 22χρονος πρόλαβε να βοηθήσει και στην παρουσίαση της YZF-R15 στη χώρα, προτού ανέβει στο αεροπλάνο για τον επόμενο προορισμό του.

 

Αυτός ήταν το Βιετνάμ, μια χώρα που επισκέπτεται για πρώτη φορά! Το ίδιο ισχύςι και για τον Rossi, ο οποίος τον περίμενε εκεί.

 

Στο Βιετνάμ περίμενε και μια μίνι έκπληξη τον Vale, καθώς του πρόσφεραν μια μικρή τούρτα γενεθλίων, έστω και πρόωρα μιας και ο Ιταλός άσος κλείνει τα 38 στις 16 Φλεβάρη.

 

Με την ευκαιρία της παρουσίας της ομάδας στο Βιετνάμ. ο Kouichi Tsuji της Yamaha αποκάλυψε ότι στις Μ1 των δυο άσων θα υπάρχει και η σημαία του Βιετνάμ.

 

Ο λόγος; «Ελπίζουμε ότι με αυτή την κίνηση θα αυξήσουμε τη δημοτικότητα του MotoGP στη χώρα. Εκτιμούμε πολύ την ασιατική αγορά και το πάθος της για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την Yamaha».

 

Η επίσκεψη άφησε θετικές εντυπώσεις στον Vale: «Είναι ένα όμορφο μέρος και συνειδητοποίησα το πάθος που έχουν εδώ με τις μοτοσυκλέτες τους».

 

«Θα ερχόμουν και πάλι με μεγάλη μου χαρά στο Βιετνάμ», σχολίασε ο Ιταλός άσος. Από την πλευρά του, ο Vinales τόνισε:

 

«Το διασκέδασα αρκετά και με εξέπληξε ο τόσο μεγάλος αριθμός φιλάθλων. Όλοι τους ήταν φιλικοί και γεμάτοι πάθος για το MotoGP».

 

«Αυτό πραγματικά μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να τους κάνω υπερήφανους μέσα στην πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Edwards: Ο Rossi 38;

« Προηγούμενο άρθρο

Σειρά έχει το Phillip Island!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα