• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φανταστικό το δίδυμο Rossi-Vinales!
Τάδε έφη Lin Jarvis
Νέα 08/02/2017 - 11:47

Ο Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha, Lin Jarvis, εξήρε το «φανταστικό δίδυμο» της Movistar Yamaha για το 2017: Rossi και Vinales.

 

Ο Jarvis έδωσε το παρών στη χτεσινή παρουσίαση όλων των αγωνιστικών (πλην της Movistar) ομάδων της Yamaha στην Ιταλία και δήλωσε:

 

«Μέχρι στιγμής οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές. Έχουν αμοιβαίο σεβασμό και ο Valentino ήταν ανέκαθεν το είδωλο του Maverick κι έτσι συνεχίζει και τον βλέπει».

 

«Δεν υπάρχει αυτή η έχθρα ανάμεσα στους δυο ομόσταυλους και ειλικρινά αυτό είναι καλοδεχούμενο».

 

«Κανονικά μετά από τεστ ο καθένας οδηγός είναι στην πλευρά του για να τελειώσει τη δουλειά του και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο».

 

«Όμως ο Maverick έχει κίνητρο, είναι περίεργος και πήγε στην πλευρά του Valentino και ρώταγε για εκείνο και το άλλο. Κι έβλεπες το πρόσωπο του Valentino να είναι χαρούμενο».

 

«Ο Valentino είναι - και ας είμαστε ειλικρινείς - ο μεγαλύτερος όλων των εποχών κι έτσι να έχουμε αυτόν και το μεγαλύτερο νέο ταλέντο μαζί, είναι ένας φανταστικός συνδυασμός».

 

«Ο Valentino θέλει να μοιράζεται τις γνώσεις του, όπως φαίνεται και με την Ακαδημία που έχει. Δεν θέλει βέβαια να τον κερδίζεις. Θα δούμε πόσο θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτή την καλή ατμόσφαιρα».

 

«Δεν τρέφουμε αυταπάτες και ξέρουμε ότι αν είμαστε προς το τέλος της σεζόν και οι δυο παλεύουν για το Πρωτάθλημα, η δυναμική αλλάζει».

 

Για τον Jarvis και την Yamaha ο στόχος είναι να πάρουν και τους τρεις Τίτλους (Αναβάτες, Ομάδες, Κατασκευαστές) όπως έκαναν το 2008, 2009, 2010 και 2015.

 

«Ο Valentino είναι 2ος τα τελευταία τρία χρόνια και αυτό είναι εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι την άλλη εβδομάδα γίνεται 38 ετών».

 

«Το να έχει αυτή την ταχύτητα σε αυτή την ηλικία είναι φαινόμενο. Προφανώς και έχει τη δυνατότητα να πάρει τον δέκατο Τίτλο».

 

«Ο Maverick κατά τη γνώμη μου, είναι και αυτός σοβαρός διεκδικητής του Τίτλου από φέτος. Ταίριαξε με την ομάδα και τη μοτοσυκλέτα. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και είναι συγκεντρωμένος».

 

«Είπα και στην παρουσίαση της ομάδας του MotoGP πριν μερικές εβδομάδες ότι πάμε και για τους τρεις Τίτλους. Νομίζω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Επόμενο άρθρο »

Νέα περιπέτεια για Van der Mark

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλει Morbidelli η LCR!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα