• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει Morbidelli η LCR!
Για το 2018
Νέα 08/02/2017 - 10:51

Η σκληρή δουλειά της LCR, της ομάδας του Lucio Cecchinello, απέδωσε καρπούς και πέρυσι με τον Cal Crutchlow πανηγύρισε δυο εκπληκτικές νίκες.

 

Όμως ο Ιταλός μάνατζερ και πρώην αγωνιζόμενος δεν επαναπαύεται στις δάφνες τους, αλλά κοιτά μπροστά, στο μέλλον, όταν ενδεχομένως να έχει και πάλι δυο αναβάτες!

 

«Υπάρχει κι αυτή η πίεση», λέει γελώντας ο Lucio. «Δουλεύω σ’ αυτή την προοπτική και θέλω να ξέρω περισσότερα γι’ αυτή την πιθανότητα μέχρι τον Μάιο».

 

«Το θετικό είναι ότι η Dorna θα προσφέρει μια σημαντική οικονομική βοήθεια, που θα μου επιτρέψει να καλύψω το μισό, ίσως και παραπάνω, από το κόστος».

 

«Δεν είχαμε ποτέ έναν Ιταλό αναβάτη, αλλά θα το σκεφτούμε. Θα σας πω ένα παράδειγμα: Ο Franco Morbidelli είναι ένας αναβάτης που έχει ενδιαφέρον».

 

«Θα ήταν καλή επιλογή και για τους ιστορικούς μας χορηγούς. Όμως και η κυβέρνηση της Μαλαισίας επενδύει πολύ στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και είναι πιθανό να κινηθούμε και προς τα εκεί».

 

Στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον Cal Crutchlow αλλά και για τους στόχους του φέτος, μετά από μια τόσο επιτυχημένη σεζόν.

 

«Τα πάντα συνέβαλαν στη βελτίωση του Cal... όλα, μέχρι και η γέννηση της κόρης του. Σίγουρα αυτό είναι το πιο όμορφο συναίσθημα της ζωής σου».

 

«Όμως ήμουν κι εγώ αναβάτης και ξέρω ότι όταν πάρεις μερικά καλά αποτελέσματα, η αυτοεκτίμησή σου και η πίστη στον εαυτό σου αυξάνονται».

 

«Υπάρχει η πίεση για να επαναληφθούν τα περσινά αποτελέσματα, αλλά είναι μια πίεση που δίνει κίνητρο και ενέργεια».

 

«Οι δυο μας νίκες ήταν κάτι εκπληκτικό, αλλά και οι συγκυρίες βοήθησαν στο να επιτευχθούν».

 

«Ανυπομονούμε να πετύχουμε και πάλι κάτι ανάλογο, όμως ο στόχος είναι να ανέβουμε στο βάθρο τις ίδιες φορές. Δεν ξέρω σε τι θέση».

 

«Στο MotoGP αυτός πρέπει να είναι ο στόχος για μια δορυφορική ομάδα που έχει καμμιά 20αριά ανθρώπους λιγότερους από τις εργοστασιακές».

 

Τέλος, τον ρώτησαν και για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει την περασμένη σεζόν περί αλλαγής του από την Honda στην Suzuki.

 

«Στα μέσα της περασμένης σεζόν με προσέγγισαν, ανεπίσημα, για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Το σκέφτηκα και το συζήτησα με την Honda».

 

«Με βάση αυτή την ευκαιρία συζητήσαμε και για πιο γραμμικά κόστη, διότι με όλες αυτές τις αλλαγές αυξήθηκε και το κόστος. Σε διάστημα 10 ετών διπλασιάστηκε».

Επόμενο άρθρο »

Φανταστικό το δίδυμο Rossi-Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πόσους Τίτλους θέλω;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα