• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα περιπέτεια για Van der Mark
«Θέλω να δοκιμάσω στο MotoGP»
Νέα 08/02/2017 - 12:20

Μετά την κατάκτηση του Τίτλου το 2014 στην κατηγορία Supersport των SBK το 2014, τα επόμενα δυο χρόνια ήταν προπαρασκευαστικά για τον Van der Mark.

 

Υπό την έννοια ότι ξέρει τι θέλει να κάνει και μετά τα εννέα βάθρα που πήρε το ’15 και το ’16, πήγε στην Yamaha με κρυφό στόχο να πάρει και τις πρώτες του νίκες.

 

Και στο μέλλον; Ο ίδιος θέλει να δοκιμάσει στο MotoGP, όπως είναι φυσικό.

 

«Μετά τα υπέροχα χρόνια με την Honda, ένοιωσα την ανάγκη για μια αλλαγή, για μια νέα περιπέτεια, να νοιώσω φρέσκος και πάλι».

 

«Όλα είναι καινούργια για εμένα και η R1 διαφέρει από την Honda. Έχει στιβαρό πλαίσιο ενώ και ο κινητήρας είναι τελείως διαφορετικός. Πρέπει να προσαρμοστώ για να είμαι γρήγορος».

 

«Στην R1 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αφήσεις να πάει, καθαρά και γραμμικά, ειδικά όταν ανοίγεις το γκάζι. Έχει δύναμη σε όλες τις στροφές».

 

«Πρέπει να είμαι προσεχτικός όταν ανοίγω τελείως το γκάζι, διότι η απόδοση της ισχύος έρχεται διαφορετικά απ’ ότι είχα συνηθίσει».

 

Μεγάλοι του αντίπαλοι, κάτι που ισχύει για όλους όσοι έχουν βλέψεις για νίκες τη νέα σεζόν στα SBK-Motul, είναι οι Rea, Sykes και Davies.

 

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να βελτιωθώ και να αυξήσω την εμπιστοσύνη μου με την Yamaha, αλλά όπως έκανα και στο παρελθόν, θα έχω την ευκαιρία να είμαι μπροστά τους και φέτος».

 

«Έχω μιλήσει για το φετινό πλάνο με την Yamaha. Προτεραιότητά μου είναι τα SBK βέβαια, αλλά θα ήθελα να συμμετάσχω και στην Suzuka».

 

«Έχω κερδίσει δυο φορές τον Αγώνα με την Honda και θέλω να δοκιμάσω τώρα και με την Yamaha. Θέλω να κερδίσω πάλι στην Suzuka».

 

Το τελευταίο ερώτημα βγήκε αβίαστα: Δεν σε ελκύει το MotoGP;

 

«Φυσικά και με ελκύει. Τους ρώτησα αν μπορώ να κάνω μια δοκιμή με την Μ1 μάλιστα. Θα δούμε. Για την ώρα πρέπει να είμαι δυνατός στα SBK κι έχω πολλά να κάνω για να το πετύχω».      

Επόμενο άρθρο »

Vid: Marc και Dani στην Ινδονησία

« Προηγούμενο άρθρο

Φανταστικό το δίδυμο Rossi-Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα