• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez Test Φεβρουαρίου
Ο Rea κυρίαρχος σε στεγνό και βρεγμένο
Νέα 03/02/2017 - 10:03

Τα τεστ των SBK-Motul συνεχίστηκαν στη γνώριμη πίστα της Jerez, εκεί που πριν μερικές εβδομάδες είχαν ξαναβρεθεί οι περισσότερες ομάδες.

 

Όπως και τότε, έτσι και στις αρχές Φλεβάρη, ήταν ο Jonathan Rea αυτός που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ποιός έχει το πάνω χέρι στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Ιρλανδός ήταν ασταμάτητος στην Ισπανική πίστα, με τον απρόβλεπτο καιρό να δυσκολεύει το έργο όλων.

 

Την πρώτη ημέρα είχαμε εναλλαγές καθαρού καιρού και βροχής, με τον Rea να βρίσκει τον τρόπο να κάνει 61 γύρους και καλύτερο χρόνο στο 1:39,248.

 

Ήταν ο μόνος που έπεσε στο 1:39 και μάλιστα η διαφορά του από τον δεύτερο ήταν χαώδης! Ο δεύτερος ήταν ο ομόσταυλός του, ο Tom Sykes.

 

Ο Βρετανός έκανε 64 γύρους δοκιμάζοντας πολλές ρυθμίσεις με τη μοτοσυκλέτα του, ενώ ο καλύτερός του χρόνος ήταν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο και έξι δέκατα πίσω από τον Rea.

 

Πίσω από το δίδυμο της Kawasaki - που δεν είχε βρεθεί στο προηγούμενο τεστ του Portimao - πήρε θέση ο Πρωταθλητής BSB για το 2016 Shayne Byrne.

 

Σημαντική πρόοδο σημείωσε ο Αργεντίνος Leandro Mercado, ενώ πιο πίσω πήρε θέση ο Alex de Angelis της Pedercini Kawasaki.

 

Η δεύτερη ημέρα του τεστ έγινε στο βρεγμένο, αλλά ούτε αυτό σταμάτησε τον Jonathan Rea από το να είναι ο μόνος που έσπασε το φράγμα του 1:53.

 

Αν και βγήκε στην πίστα για μόλις 11 γύρους - ο Sykes για παράδειγμα έκανε 44 - παρά ταύτα κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:52,976.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν και πάλι ο Sykes, η διαφορά του οποίου από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των SBK-Motul τα τελευταία δυο χρόνια, ήταν στο 0,373δ

 

Στην πίστα βγήκε και ο Alex de Angelis που ήταν τρίτος κι έμεινε μπροστά από τον Leandro Mercado και την Aprilia του.

 

Το επόμενο - και τελευταίο - τεστ των SBK-Motul θα διεξαχθεί στην πίστα του Phillip Island στις 20 και 21 Φλεβάρη, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Τα κορίτσια των SBK-Motul

« Προηγούμενο άρθρο

Polycio: Αποστολή εξημέρωσης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα