• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα κορίτσια των SBK-Motul
Carrasco και Biddle στη Supersport300
Νέα 03/02/2017 - 12:36

Αρκετές οι αλλαγές φέτος στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul, με τις τροποποιήσεις στο grid για τον δεύτερο αγώνα, την εισαγωγή νέας κατηγορίας και το γυναικείο στοιχείο!
 

Η νέα κατηγορία του Πρωταθλήματος είναι η Supersport300 κι εκεί θα δούμε ένα γνωστό μας όνομα να επιστρέφει στις πίστες του Παγκοσμίου!

 

Ο λόγος για την Anna Carrasco, η οποία αγωνίστηκε στην Moto3 από το 2013 μέχρι και το 2015, καταφέρνοντας μάλιστα να είναι η πρώτη γυναίκα που πήρε βαθμούς στη νέα κατηγορία!

 

Η Ισπανίδα ήταν 15η στην Μαλαισία το 2013, αλλά η καλύτερή της στιγμή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ήταν στον τελευταίο αγώνα της ίδιας χρονιάς, όταν κατετάγη στην 8η θέση.

 

Μαζί της στην κατηγορία Supersport300 των SBK-Motul από το 2017, θα είναι και η Avalon Biddle, Πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό Junior Cup γυναικών το 2015 και το 2016.

 

Η Carrasco, που κατάγεται από την Murcia, θα οδηγεί μια Kawasaki Ninja 300, ενώ η Biddle (Ν.  Ζηλανδία) θα οδηγεί για την ίδια μοτοσυκλέτα για την Sourz Foods-Benjan Racing.

 

Τα κορίτσια βέβαια δεν είναι και οι πρώτες γυναικείες παρουσίες στην ιστορία των SBK, αφού παλιότερα είχαν αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα η Melissa Paris και η Paola Cazzola.

 

Η τελευταία είναι και η μοναδική κοπέλα στην ιστορία του Πρωταθλήματος που έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς. Αγωνίστηκε στην κατηγορία Supersport.

 

Για την Anna Carrasco και την Avalon Biddle το πρώτο πραγματικό τους τεστ προετοιμασίας θα λάβει χώρα στην Aragon, στη 1 και 2 Απριλίου.

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Repsol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Jerez Test Φεβρουαρίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα