• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σπίτι του χαρούμενος ο Dovi!
«Έχουμε περιθώριο βελτίωσης»
Νέα 01/02/2017 - 17:43

Το ταξίδι της επιστροφής από την Μαλαισία στην Ιταλία θα είναι σίγουρα ευχάριστο για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος είχε μια δυνατή παρουσία στην Sepang.

 

Ο Ιταλός άσος είχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στο τεστ, πίσω από τους Vinales, Iannone και Marquez, δείχνοντας τις δυνατότητες της GP17.

 

Τα θετικά που αποκόμισε ήταν η ευχέρεια της μοτοσυκλέτας να φρενάρει βαθιά στις στροφές και να μπαίνει στις εισόδους των με επιθετικότητα.

 

Σε καλό δρόμο είναι οι κόκκινοι και με ένα θέμα που είχε επιστρέψει πέρυσι, με τα ελαστικά της Michelin, το πρόβλημα της υποστροφής.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί έχω καλή αίσθηση. Μπορώ να φρενάρω επιθετικά στις εισόδους και η βάση που έχουμε είναι καλή. Είμαστε ανταγωνιστικοί!»

 

«Είδα και κάποιους μέσα στην πίστα και ήταν ωραίο που οδήγησα μαζί τους. Είμαστε πολύ κοντά και η αίσθησή μας είναι πραγματικά πολύ καλή».

 

«Βέβαια μέχρι το Qatar πολλά μπορεί να συμβούν και πιστεύω ότι - όπως και ο ανταγωνισμός -  έχουμε περιθώριο βελτίωσης. Θα δούμε».

 

Η λέξη «δουλειά» είναι η αγαπημένη των οδηγών σ’ αυτό το χρονικό σημείο. Ο Dovi δεν θα μπορούσε ν’ αποτελέσει εξαίρεση.

 

«Στο στρίψιμο έχουμε βελτιωθεί, επειδή δεν έχουμε τα φτεράκια, αλλά θέλουμε ακόμη δουλειά. Δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο των άλλων μοτοσυκλετών».

 

Ο Dovi δοκίμασε και τη μοτοσυκλέτα με το μαύρο κουτί δίπλα στην εξάτμιση, αλλά όπως ήταν φυσικό δεν του επιτράπηκε να αποκαλύψει τίποτα.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Ξεκάθαρο βήμα εμπρός!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Όπως είμαστε τώρα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα