• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Όπως είμαστε τώρα;
Πάμε για νίκες στο Πρωτάθλημα!
Νέα 01/02/2017 - 17:27

Άλλη μια πολύ καλή ημέρα είχε σήμερα ο Jorge Lorenzo, ο οποίος ήταν τόσο ικανοποιημένος ώστε να δηλώνει ότι στην τωρινή της κατάσταση η GP17 μπορεί τις νίκες!

 

Μόνο η πρώτη ημέρα αποδείχτηκε προβληματική για τον Ισπανό άσο, ο οποίος χτες και σήμερα έκανε βήματα προόδου σε σημείο μάλιστα να επιχειρήσει μια προσομοίωση 19 γύρων.

 

Μπορεί ο ρυθμός του να μην αποτελούσε - όπως άλλοτε - φόβητρο, ή να μην πλησίασε την απόδοση του Marquez, ωστόσο δείχνει ότι εξοικειώνεται κι άλλο με την Ducati.

 

«Η θέση μας δεν είναι φανταστική, αλλά βελτιωθήκαμε πολύ στους χρόνους και στην κατανόηση της μοτοσυκλέτας. Κάθε φορά νοιώθω καλύτερα και πιο γρήγορος».

 

«Η προσομοίωση δεν ήταν τέλεια, αλλά ήταν ωραίο που κάναμε πολλούς γύρους στη σειρά για να κατανοήσουμε κάποια πράγματα».

 

«Ήδη έχουμε αλλάξει πολλά. Πρέπει να είμαι κι εγώ πιο επιθετικός με το στυλ μου. Η μοτοσυκλέτα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς, αλλά έχει και τα δυνατά της σημεία».

 

Ερωτηθείς σε ποιο βαθμό έχει προσαρμοστεί, αποκρίθηκε: «Είναι θέμα χρόνου. Το σοκ ήταν μεγάλο την 1η ημέρα και πίστευα ότι θα χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο».

 

«Όμως στο τέλος κάναμε μεγάλη βελτίωση σε δυο ημέρες. Είμαστε ακόμα μακριά από το όριό μας, αλλά αυτό είναι καλό κι αυτό επειδή ήδη είμαστε γρήγοροι».

 

Τι γίνεται λοιπόν με τις προσδοκίες της Ducati για Τίτλο ακόμα κι από φέτος;

 

«Νομίζω ότι έτσι όπως είμαστε τώρα, χωρίς καμμία αλλαγή στη μοτοσυκλέτα, μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες. Και σίγουρα στο μέλλον θα βελτιωθούμε».

 

Τα πιο πρόσφατα νέα αφορούν στην πρόσληψη του Michele Pirro από τον Lorenzo ως νέο του coach, στη θέση του Wilco Zeelenberg.

 

«Ο Wilco ήταν φανταστικός κι έγινα Παγκόσμιος Πρωταθλητής και χάρη σ’ αυτόν, όμως έχω μείνει έκπληκτος με τον Michele».

 

«Ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται να γίνει, μιας και είναι εδώ για τέσσερα χρόνια κι έχει την ίδια αίσθηση μ’ εμένα επειδή και σ’ αυτόν αρέσει να κρατά ταχύτητα μέσα στη στροφή».

 

«Έτσι μου έδωσε μερικές συμβουλές που δούλεψαν! Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του και θα κάνουμε μια καταπληκτική ομάδα στο μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Σπίτι του χαρούμενος ο Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δίλημμα με τον κινητήρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα