• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ξεκάθαρο βήμα εμπρός!
Με τη μοτοσυκλέτα και με το δέσιμο της ομάδας
Νέα 01/02/2017 - 18:15

Η άνοδος του Dani Pedrosa την τελευταία ημέρα των δοκιμών, έφερε πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας του.

 

Από την 14η και 13η θέση τις προηγούμενες ημέρες, ο Ισπανός βετεράνος του HRC κατάφερε να αναρριχηθεί ως την 4η σήμερα, τελευταία ημέρα του τεστ στην Sepang.

 

Προφανώς ο Dani βρήκε λύσεις με τον νέο κινητήρα της Honda, ωστόσο προειδοποίησε ότι κάποια θέματα μπορούν να λυθούν μόνο στα κεντρικά της Honda στην Ιαπωνία.

 

«Σήμερα κάναμε μερικά βήματα μπροστά. Μπορώ να πω ότι ήταν ένα θετικό τεστ και αυτό επειδή δεν ξεκινήσαμε από την καλύτερη δυνατή θέση στην αρχή».

 

«Είχαμε κάποια προβλήματα εδώ κι εκεί, αλλά καταφέραμε να βρούμε λύσεις και βελτιώσαμε την αίσθησή μας».

 

«Το σημείο που ξεκινήσαμε, μέχρι το σημείο που φτάσαμε σήμερα, αποτελεί ένα ξεκάθαρο βήμα εμπρός με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Το ίδιο ισχύει και με μερικούς από την ομάδα, καθώς κάποια παιδιά είναι καινούργια και δεν είχαμε, μέχρι τώρα, χρόνο να δεθούμε».

 

Ο Marquez είναι προβληματισμένος και δεν ξέρει ποιον κινητήρα να χρησιμοποιήσει, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του. Τι συμβαίνει με τον Pedrosa;

 

«Πρέπει να κάνουμε συναντήσεις με την Honda και να δουν τα δεδομένα. Έχουμε κάποια προβλήματα. Κάναμε βήματα αυτές τις ημέρες, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα».

 

«Έτσι πρέπει να επιστρέψουν στην Ιαπωνία και να προσπαθήσουν να τα φτιάξουν.

 

Τέλος μίλησε και για τη νέα του συνεργασία με τον φίλο του, τον Ισπανό Sete Gibernau: «Κάποιες φορές οι άνθρωποι της τηλεμετρίας δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τι γίνεται στην πίστα».

 

«Εκεί είναι σημαντική η παρουσία του Sete, ο οποίος παρατηρεί από την πίστα και μπορεί να εξηγήσει καλύτερα στα παιδιά ώστε να καταλάβουν τι πρέπει να γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Αναπάντεχα καλή αρχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Σπίτι του χαρούμενος ο Dovi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα