• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Η πρόσφυση της Yamaha
Τα κάνει όλα πιο εύκολα!
Νέα 01/02/2017 - 15:54

Ένας εντυπωσιακός Maverick Vinales ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση των δοκιμών του MotoGP στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Ο Ισπανός έκανε τον ταχύτερο χρόνο του τριημέρου σήμερα, το 1:59,368 ενώ ήταν σταθερά μέσα στην τριάδα και τις τρεις ημέρες.

 

Πέρα από την ταχύτητά του στον ένα γύρο, ο Maverick δούλεψε πολύ και στο ρυθμό του κάνοντας 19 γύρους σήμερα στο 2:00 και 10 (!) στο 1:59!

 

Ο επόμενος με τους περισσότερους γύρους στο 1:59 ήταν ο τρομερός όλο το τριήμερο Alvaro Bautista που είχε τέσσερεις στο σύνολο.

 

Πάντως ο Vinales δεν παρασύρεται: «Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Όλοι είμαστε κοντά και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

 

«Δουλέψαμε κυρίως στο στήσιμο για τον αγώνα και δεν κοιτάξαμε τόσο τον ένα γύρο, όσο τον καλό χρόνο σε 4-5-6 γύρους. Κάναμε καλή δουλειά και θα έχουμε ένα καλό σύνολο στην Αυστραλία».

 

«Νοιώθω καλά και η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε πολύ. Κάθε φορά που βγαίναμε έξω, κάναμε κι ένα βήμα και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Δεν κάναμε πισωγύρισμα».

 

«Η πρόσφυση της M1 ήταν έκπληξη για μένα. Είναι πραγματικά σταθερή και μπορείς συνέχεια να κάνεις χρόνους με τον ίδιο ρυθμό».

 

«Πιστεύω όμως ότι έχουμε ακόμα δουλειά μ’ εμένα και το στυλ μου. Μπορώ να εκμεταλλευτώ κι άλλο τη μοτοσυκλέτα μας. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα».

 

Ο Vinales έχει στο πρόγραμμα να κάνει κανονική προσομοίωση αγώνα στο επόμενο τεστ, στο Phillip Island (μπορείτε να δείτε την αντίστροφη μέτρηση πάνω δεξιά στο site μας).

 

«Δεν έκανα προσομοίωση αλλά έκανα πολλά σετ γύρων και είχα ελαστικά που είχαν χιλιόμετρα αγώνα. Οι χρόνοι μας ήταν πραγματικά καλοί».

 

«Δεν έκανα προσομοίωση γιατί έβρεχε αλλά σίγουρα θα κάνω στην Αυστραλία, ακόμα κι αν είναι πολύ επικίνδυνα εκεί».

 

Ο Vinales δοκίμασε και το νέο φέρινγκ, αλλά δεν του επιτράπηκε να το σχολιάσει, ενώ όσον αφορά στο νέο πλαίσιο είπε:

 

«Μ’ αρέσει, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν είμαστε σίγουροι αν θα το έχουμε και στη συνέχεια. Πρέπει να το δούμε πρώτα σε προσομοίωση».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δίλημμα με τον κινητήρα!

« Προηγούμενο άρθρο

O νέος coach του Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα