• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O νέος coach του Lorenzo;
Τον αποκάλυψε σήμερα ο Ισπανός
Νέα 01/02/2017 - 14:56

Ο Jorge Lorenzo θα έχει ως νέο coach του για το 2017, αντικαταστάτη του Wilco Zeelenberg που είχε στην Yamaha, τον δοκιμαστή της Ducati Michele Pirro.

 

Ο Ισπανός άσος θα προτιμούσε τη λύση του Casey Stoner, ωστόσο κάτι τέτοιο εν τέλει δεν κατέστη δυνατό, μιας και ο Αυστραλός θα έπρεπε να μετακομίσει στην Ευρώπη.

 

Ακόμα και το όνομα του καλού του φίλου, Max Biaggi, ακούστηκε για το ρόλο αυτό, ωστόσο και οι υποχρεώσεις του Biaggi αυξήθηκαν φέτος με τη συνεργασία του με την Mahindra.

 

Έτσι, αυτός που θα είναι τα «μάτια» του Lorenzo εκτός πίστας θα είναι ο έμπειρος και πολύ γρήγορος Michele Pirro, ο οποίος φέτος θα μπει στην 5η του σεζόν ως δοκιμαστής των κόκκινων.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Michele», αρκέστηκε να πει ο Lorenzo, αφού επιβεβαίωσε την παραπάνω είδηση.

 

Ο Jorge ήταν κοντά στον Ιταλό δοκιμαστή από την πρώτη στιγμή, ακούγοντας τις πληροφορίες που είχε να δώσει στους τεχνικούς της ομάδας, ενώ τον επισκέφτηκε ακόμα και στο σπίτι του.

 

Ο Pirro, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα αλλά θα βρίσκεται πλέον και σε κάθε αγώνα του Παγκοσμίου στο πλευρό του Lorenzo, είπε:

 

«Η Ducati είναι σαν οικογένεια για εμένα και αν βοηθήσω τον Jorge να πάρει το Πρωτάθλημα θα είμαι πανευτυχής».

 

«Αυτή είναι η πέμπτη μου χρονιά στην Ducati, όλες τις μοτοσυκλέτες της οποίας τις έχω οδηγήσει. Ο Jorge είναι τυχερός που έρχεται στην καλύτερη στιγμή μας, αν και θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στη νέα μοτοσυκλέτα».

 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα, δεν ήξερε καμμία άλλη μοτοσυκλέτα MotoGP, πλην της Yamaha. Η Desmosedici απαιτεί ένα διαφορετικό στυλ οδήγησης».

 

«Μέχρι τώρα ήταν εξοικειωμένος με μια άλλη μοτοσυκλέτα κι έτσι το καλύτερο γι’ αυτόν τώρα είναι να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην πίστα».

 

«Στο χρονικό διάστημα από την Δευτέρα μέχρι την Τρίτη, ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος. Την Τετάρτη βελτιώθηκε πάλι. Η μοτοσυκλέτα ήταν η ίδια, απλά προσαρμόστηκε ο ίδιος».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Η πρόσφυση της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η Μ1 είναι καλή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα