• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Albesiano: Αναβαθμισμένος κινητήρας!
Η Aprilia τον φέρνει στις δοκιμές της Sepang
Νέα 30/01/2017 - 07:05

Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, η Aprilia συγκαταλεγόταν στις ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος χάρη στην πρόοδό της.

 

Τα δεδομένα από τότε έχουν αλλάξει, ωστόσο η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα υπάρχει στα λεγόμενα του Διευθυντή της Aprilia, Romano Albesiano.

 

«Από τον Νοέμβριο μέχρι τώρα έχουμε κάνει απτή πρόοδο. Είμαστε σε διαφορετική θέση απ’ ότι πριν 12 μήνες, όταν έκανε το ντεμπούτο της η νέα μοτοσυκλέτα».

 

«Τώρα έχουμε μια καλή βάση για να δουλέψουμε. Η εξέλιξη της RS-GP περιλαμβάνει όλους τους τομείς, τόσο για να είναι προσαρμοσμένοι στους νέους αναβάτες, όσο και στους κανονισμούς».

 

«Για τον κινητήρα βρήκαμε περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές, χωρίς να χάνουμε κάτι σε τελική. Θα χρειαστεί να εκμεταλλευτούμε το κάθε λεπτό στην πίστα».

 

Ανυπόμονος να ξεκινήσει τις δοκιμές είναι ο Aleix Espargaro, ο οποίος τόνισε: «Το κίνητρό μου είναι πολύ ψηλό. Το 2017 θα είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς».

 

«Δεν βλέπω την ώρα να δοκιμάσω την RS-GP και να δω αν οι αλλαγές που έγιναν το χειμώνα θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το επόμενο βήμα».

 

«Ξέρω ότι τα παιδιά δούλεψαν σκληρά με βάσει τις υποδείξεις μου κι έτσι η Sepang θα είναι σημαντικό τεστ για να δούμε που είμαστε».

 

Από την άλλη για τον Sam Lowes θα είναι μια ακόμη ευκαιρία εξοικείωσης με τη νέα του μοτοσυκλέτα στη νέα κατηγορία.

 

«Δυστυχώς στην Jerez δεν εκμεταλλεύτηκα το χρόνο λόγω του τραυματισμού μου. Η ομάδα δούλεψε σκληρά το χειμώνα κι εγώ προπονήθηκα στην Ισπανία».

 

«Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να αυξήσω το βαθμό εξοικείωσής μου με τη μοτοσυκλέτα MotoGP».

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 14:00

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 12:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα