• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 14:00
Ο Stoner ταχύτερος όλων στο διάλειμμα!
Νέα 30/01/2017 - 08:09

Φτάσαμε στο μεσημεριανό διάλειμμα στην Sepang, με τον Casey Stoner να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το τεράστιο ταλέντο του και να είναι αυτός που έχει την 1η θέση!

 

Ο Αυστραλός άσος - δοκιμαστής πλέον της Ducati - εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είχε βρεθεί στην πίστα από την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με τους άλλους δοκιμαστές των εργοστασίων.

 

Ο Stoner είναι ο ένας από τους δυο αναβάτες που έχουν καταφέρει να σπάσουν το φράγμα των δυο λεπτών στην Μαλαισία.

 

Ο δεύτερος είναι επίσης αναβάτης της Ducati και ακούει στο όνομα Andrea Dovizioso, με τον Ιταλό να είναι ένα δέκατο πιο αργός από τον Casey.

 

Μικρή η διαφορά ανάμεσα στις δυο Ducati στην κορυφή, με τον Maverick Vinales να είναι τρίτος αλλά και σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Stoner.

 

Έξι χιλιοστά πίσω του, ο Alvaro Bautista κάνει τρεις τις Ducati στις τέσσερεις πρώτες θέσεις, με τον Iannone να κλείνει την πεντάδα.

 

Ο Andrea δείχνει και πάλι ότι η νέα μοτοσυκλέτα του ταιριάζει και πολύ γρήγορα ανέβασε ρυθμό, αφήνοντας στην έκτη θέση τον Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός είναι η καλύτερη Honda πίσω από τρεις Ducati, μια Suzuki και μια Yamaha.

 

Εξαιρετική είναι η παρουσία του Jonas Folger μέχρι στιγμής, ο οποίος κρατά την 7η θέση και είναι ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Ο Valentino Rossi μπήκε τελευταίος στην πίστα αλλά γρήγορα κάλυψε το χαμένο χρόνο και μετά από λίγο μπήκε στη δεκάδα.

 

Ο Ιταλός άσος της Movistar Yamaha μπήκε στη δεκάδα - είναι όγδοος για την ώρα - με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον πρώτο.

 

Την ένατη θέση έχει ο Marc Marquez, μόλις η δεύτερη Honda που είναι στη δεκάδα, με τον Hector Barbera να κλείνει τη δεκάδα, μόλις 7χιλ πιο αργός από τον Ισπανό του HRC.

 

Η καλύτερη Aprilia είναι αυτή του Aleix Espargaro, στην 14η θέση με διαφορά 1,6δ από την κορυφή, ενώ η καλύτερη ΚΤΜ είναι του Pol Espargaro στην 19η θέση (+2,3δ).

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Albesiano: Αναβαθμισμένος κινητήρας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα