• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 12:00
Ξεκίνησαν οι δοκιμές στην Μαλαισία
Νέα 30/01/2017 - 06:17

Η πρώτη ημέρα δοκιμών για το 2017 ξεκίνησε στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, με τους αναβάτες των ομάδων του MotoGP και αρκετούς δοκιμαστές να είναι παρόντες.

 

Πέντε λεπτά πριν συμπληρωθούν οι πρώτες δυο ώρες των δοκιμών, ήταν ο Andrea Iannone αυτός που κατάφερε να ξεπεράσει το χρόνο του Alvaro Bautista.

 

Ο Ισπανός της ομάδας του Aspar ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα των δυο ωρών, ενώ τώρα υπολείπεται 0,139δ από τον άσο της Suzuki.

 

Στην τριάδα - και με διαφορά 0,277δ  από την κορυφή - είναι και ο Maverick Vinales κι έτσι έχουμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις.

 

Το πιο δυνατό όνομα στους δοκιμαστές, ο Casey Stoner, έχει παραμείνει στην πίστα και στις 12:00 (ώρα Μαλαισίας) είναι στην 4η θέση, με διαφορά λίγο κάτω από μισό δευτερόλεπτο από τον Iannone,

 

Η πέμπτη θέση ανήκει για την ώρα στον Marc Marquez και την Honda του, που απέχουν οχτώ δέκατα από την κορυφή.

 

Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει ο Jonas Folger, ο οποίος είναι έκτος και μόλις 41χιλ πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2016.

 

Οι Cal Crutchlow και Hector Barbera ακολουθούν και είναι οι τελευταίοι με διαφορά στο ίδιο δευτερόλεπτο από τον πρώτο μέχρι στιγμής.

 

Στη δεκάδα είναι ο Andrea Dovizioso, ο οποίος είναι μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Stoner αλλά και ένα δευτ. πιο γρήγορος από τον Jorge Lorenzo που είναι μόλις 20ος.

 

Δέκατος είναι ο Danilo Petrucci, με τον καλό του φίλο Valentino Rossi να ακολουθεί. Ο Vale μπήκε τελευταίος στην πίστα αλλά γράφει συνεχώς γρήγορους γύρους.

Επόμενο άρθρο »

Albesiano: Αναβαθμισμένος κινητήρας!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Test: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα