• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bulega υπόσχεται:
Θα κουρευτώ αν....
Νέα 25/01/2017 - 13:47

Μια ωραία συνέντευξη στο «αδελφό» gpone.com παραχώρησε ένας αναβάτης με πολύ μέλλον μπροστά του και μεγάλες δυνατότητες, ο Nicolo Bulega.

 

Ο νεαρός Ιταλός, μέρος της Ακαδημίας του Valentino Rossi, θα ξεκινήσει τη δεύτερή του κανονική σεζόν στην Moto3, με την SKY VR46.

 

Δίπλα του πάντα ο πατέρας του, ο Davide Bulega, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (250cc) από το 1993 ως το 1998.

 

«Τον θέλω δίπλα μου και είναι πάντα εκεί. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην είναι κοντά μου. Μιλάμε για τα πάντα και επικοινωνούμε πολύ στους αγώνες. Ο μπαμπάς μου είναι πολύ σημαντικός για μένα».

 

Με ποιο τρόπο πιστεύεις ότι μοιάζεις με τον πατέρα σου;

 

Ελπίζω να μην του μοιάζω σε τίποτα, αλλιώς έχω πρόβλημα (γελάει, όπως γελάει και ο μπαμπάς του). Δεν τον θυμάμαι πως αγωνιζόταν, αλλά θεωρώ ότι του μοιάζω πολύ στα επίπεδα του κουράγιου που έχω.

 

Που πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιωθείς, τώρα που ξεκινάς τη δεύτερή σου σεζόν στην Moto3;

 

Γυμνάζομαι περισσότερο. Πηγαίνω πιο πολύ στο γυμναστήριο και στο Ράντσο με τα άλλα παιδιά της VR46. Φέτος θα ξέρω τις πίστες και από αυτή την άποψη θα εξισωθώ με τους αντιπάλους μου.

 

Είπες για τη σωματική σου εκγύμναση. Είναι τόσο απαιτητική σωματικά η Moto3;

 

Ας πούμε ότι δυσκολεύομαι περισσότερο από άλλους και αυτό επειδή είμαι πολύ ψηλός κι έχω θέμα στο να μαζευτώ πίσω από τη μοτοσυκλέτα. Έτσι πρέπει να χρησιμοποιώ μέρη του σώματός μου που κανονικά δεν τα χρησιμοποιείς στην οδήγηση. Το καταλαβαίνω στο τέλος του αγώνα, που έχω δώσει το 110%. Βέβαια από την άλλη, ίσως μια πιο μεγάλη και πιο βαριά μοτοσυκλέτα από την KTM της Moto3, να είναι ακόμα πιο απαιτητική.

 

Ψηλώνεις ακόμα; Στα κορίτσια αρέσουν οι ψηλοί...

 

Ναι, ίσως κάνα εκατοστό. Κάτι τέτοιο. Όμως το βάρος μου είναι το ίδιο. Ξέρω ότι στα κορίτσια αρέσουν οι ψηλοί οδηγοί, αλλά για την ώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα είμαι γρήγορος πάνω στη μοτοσυκλέτα. Θα προτιμούσα πάντως να είμαι δέκα εκατοστά πιο κοντός...

 

Υπάρχουν όμως κατηγορίες που το ύψος βοηθά!

 

Ναι, είναι αλήθεια. Στόχος μου για φέτος είναι να είμαι σταθερά δυνατός και ανταγωνιστικός. Το 2017 είναι σημαντικό για εμένα, καθώς τα αποτελέσματα που θα πάρω θα καθορίσουν αν θα κάνω το βήμα για την Moto2 - που ταιριάζει καλύτερα για κάποιον στο ύψος μου - ή όχι.

 

Πως θεωρείς ότι θα εξελιχθεί η φετινή σεζόν για σένα;

 

Πρώτα απ’ όλα θέλω να είμαι πιο σταθερός. Αυτό σημαίνει να παλεύω για θέσεις που μετράνε. Στόχος μου είναι η πεντάδα. Για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου; Δουλεύω για να φτάσω εκεί κι ελπίζω να τα καταφέρω. Προτιμώ στεγνούς αγώνες, αλλά θέλω να είμαι γρήγορος και στο βρεγμένο.

 

Έχεις πει ότι αν κερδίσεις αγώνα, τότε θα κουρευτείς...

 

Το είπα, αλλά άλλαξα γνώμη! Για να πειστώ να κόψω τα μαλλιά μου, θα πρέπει να κερδίσω πάνω από έναν αγώνα!

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Τα όνειρα δεν βγαίνουν πάντα αληθινά!

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλει πεντάδα και ο Barbera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα