• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Τα όνειρα δεν βγαίνουν πάντα αληθινά!
Δύσκολη πρώτη μέρα για τον Αμερικανό στην Jerez
Νέα 25/01/2017 - 15:13

Σήμερα ολοκληρώνεται το τεστ των SBK-Motul στην πίστα της Jerez, εκεί όπου βρίσκεται και η ομάδα της Honda, με τη νέα Fireblade του 2017.

 

Η ομάδα πήρε στα χέρια της τη νέα μοτοσυκλέτα μόλις πριν από δυο εβδομάδες κι επομένως καταλαβαίνει κανείς σε πόσο αρχικό στάδιο βρίσκονται στην εξέλιξή της.

 

Αυτή ακριβώς την εικόνα πέρασε μέσα από τις δηλώσεις του ο Nicky Hayden, ο οποίος μάλιστα δεν είναι ακόμα 100%  έτοιμος μετά τον περσινό τραυματισμό του.

 

«Κάποιες φορές ονειρεύεσαι ότι θα βγεις στην πίστα και θα σε περιμένει μια έκπληξη και η μοτοσυκλέτα θα είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι περίμενες και πιο κοντά στην κορυφή».

 

«Ωστόσο έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένοιωσα έτσι κι έτσι ήμουν προετοιμασμένος για μια πρώτη ημέρα σ’ αυτό το τεστ».

 

«Λίγο πολύ έκανα περίπου τον ίδιο χρόνο που είχα κάνει εδώ στον αγώνα, οπότε κάτι είναι κι αυτό για αρχή».

 

«Φυσικά και θα ήθελα να γράφω γύρους στο 1:40, αλλά δεν το περιμέναμε αυτό και κάτι τέτοιο δεν γίνεται στους αγώνες. Επομένως...».

 

«Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο και μόνο που έχουμε ένα έτοιμο μοτέρ για να τρέξουμε κι ένα που δεν είναι κατευθείαν από μοτοσυκλέτα παραγωγής».

 

«Κυριολεκτικά έφτιαξαν από την αρχή τον κινητήρα που έχουμε εδώ και φυσικά υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει σε πολλούς τομείς».

 

«Δεν θέλω ν’ ακούγεται ότι παραπονιέμαι, αλλά η ομάδα πήρε τις μοτοσυκλέτες πριν δυο εβδομάδες και δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει μια δορυφορική ομάδα σε τόσο σύντομο διάστημα».

 

«Επίσης κι εγώ δεν είμαι 100% έτοιμος και δεν μπορούσα να πιέσω στο μέγιστο βαθμό. Ναι, η διαφορά δείχνει αρκετά άσχημη, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι».

 

Συγκρίνοντας την Fireblade του 2016 με τη νέα του μοτοσυκλέτα, είπε: «Η θέση οδήγησης είναι ακόμα η ίδια».

 

«Πολλά από τα εξαρτήματα δεν είναι ακόμα έτοιμα. Χρησιμοποιούμε περσινά εξαρτήματα: σέλα, ντεπόζιτο, τιμόνι, μαρσπιέ... κι έτσι η θέση οδήγησης είναι η ίδια».

 

«Είχα κι αρκετή πίεση στα χέρια... θέλει δύναμη κι ακόμα και στην πίσω ευθεία παλεύεις μαζί της!»

 

Δείτε εδώ την τελική κατάταξη της πρώτης ημέρας των δοκιμών στην Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Migno: Ο δρόμος για τη νίκη;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bulega υπόσχεται:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα