• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσφορά για την Οδική Ασφάλεια!!!
Μια πρωτοβουλία τω Papastavrou Shops!
Νέα Αγοράς 20/01/2017 - 23:19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Όταν αποφασίσετε την αντικατάσταση του παλιού σας κράνους, μπορείτε να συμβάλλετε ενεργά στην προσπάθεια των PAPASTAVROU SHOPS  «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». 

Μια κίνηση για να μπορούν όλοι οι δικυκλιστές να οδηγούν με ασφάλεια ακόμα και αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν την αγορά ενός κράνους.

Χωρίς καμία δέσμευση αγοράς του νέου σας κράνους από τα καταστήματα PAPASTAVROU, μπορείτε να μας παραδώσετε το παλιό σας, με σκοπό να παραχωρηθεί και όχι να πουληθεί σε αναβάτες που το έχουν ανάγκη. 

Τα Papastavrou Shops αφού αξιολογήσουν την κατάσταση του παλιού σας κράνους (καταλληλότητα χρήσης), αναλαμβάνουν τον καθαρισμό ή τυχόν επισκευή του, πριν την παράδοση στον επόμενο χρήστη. 

Όταν συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός κρανών, γνωστοποιείται μέσω των social media της εταιρείας (site, facebook, instagram) με φωτογραφίες. Όταν παραχωρηθούν σε οργανισμούς ή ομάδες που τα έχουν ανάγκη, επίσης γνωστοποιείται η διάθεσή τους με τον ίδιο τρόπο. Κάθε δωρητής κράνους, μπορεί να μάθει τον τελικό αποδέκτη του όποτε το θελήσει.

Ευχαριστούμε που με την ενεργή συμμετοχή σας στηρίζετε την προσπάθεια των PAPASTAVROU SHOPS «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», στο να μειώσουν τα θανατηφόρα ατυχήματα από μη χρήση κράνους. 

Επόμενο άρθρο »

Αποκλειστικό: O V-4 στην παραγωγή!

« Προηγούμενο άρθρο

Εγκαίνια για τις νέες εγκαταστάσεις της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα