• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tech3: Μικρές αλλαγές στα χρώματα
Λόγω της προσθήκης νέου χορηγού
Νέα 10/01/2017 - 10:58

Μια μικρή αλλαγή στα χρώματα του 2017 θα έχει η ομάδα της Tech3, καθώς καλωσορίζει την Barracuda ως νέο χορηγό της για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

Όπως φαίνεται παραπάνω, το λογότυπο της Barracuda μπαίνει στη ζελατίνα, κάτω από τη σέλα και στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας.

 

Σε εποχές που η εύρεση χορηγών δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ήταν φυσικό ο Herve Poncharal, ο ιδιοκτήτης της Tech3, να ήταν ενθουσιασμένος με αυτή τη συμφωνία.

 

«Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που καλωσορίζουμε το νέο μας συνεργάτη, την Barracuda, μια αξιοσέβαστη Ιταλική εταιρεία που σχεδιάζει και πουλά ποιοτικά aftermarket εξαρτήματα μοτοσυκλέτας».

 

«Ο Alessandro Giardina είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας που βλέπει το MotoGP ως την κατάλληλη πλατφόρμα προώθησης της εταιρείας του».

 

«Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μας είναι κοινοί και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσουμε την Barracuda να συνεχίσει να εδραιώνεται σε όλο τον κόσμο».

 

«Ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος κι ελπίζουμε η συνεργασία μας με την Barracuda να γίνει μακροχρόνια και να ξεπεράσει τα δυο χρόνια που έχουμε συμφωνήσει».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Alessandro Giardina, ο οποίος τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στον Poncharal αλλά και στους δυο αναβάτες της ομάδας.

 

Η Tech3 θα έχει δυο rookies στη σύνθεσή της για το 2017, τον δυο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην Moto2, Johann Zarco και τον Jonas Folger.

Επόμενο άρθρο »

Τα καλύτερα του ’16: Assen

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar: Ειδική 7

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα