• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rally Dakar: Ειδική 7
Ξεκίνησε η 2η εβδομάδα με τον Brabec μπροστά
Νέα 10/01/2017 - 10:29

Την πρώτη ειδική της καριέρας του πήρε ο Ricky Brabec, κερδίζοντας για λίγο τον Paulo Goncalves, με την Honda να κάνει το 1-2 χτες.

 

Ο Αμερικανός έγινε ο έκτος διαφορετικός νικητής σε ισάριθμες ειδικές, μιας και η έκτη ειδική ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

 

Μετά τις δυο ημέρες ξεκούρασης, οι διαγωνιζόμενοι ξεκίνησαν εκ νέου τον αγώνα αλλά και αυτή τη φορά η ειδική - η 1η μαραθώνια - ήταν μειωμένης διάρκειας λόγω καιρού.

 

Ο Brabec ξεκίνησε μόλις 21ος στη γενική κατάταξη και περίπου δυο ώρες μακριά από την κορυφή και τον Sam Sunderland.

 

Ωστόσο στο τέλος της ημέρας κατάφερε να επικρατήσει του ομόσταυλού του για 1 λεπτό και 44 δευτερόλεπτο, κερδίζοντας την 1η ειδική στην καριέρα του.

 

Ο δεύτερος Goncalves κέρδισε μια θέση στη γενική κατάταξη και είναι 8ος. Την τρίτη θέση πήρε ο αναβάτης της KTM Sam Sunderland.

 

Το σημαντικό για τον Βρετανό ήταν ότι κέρδισε τον βασικό του αντίπαλο για την ώρα, τον Pablo Quintanilla και διεύρυνε τη διαφορά του από αυτόν στη γενική κατάταξη στα 17 λεπτά.

 

Ο Χιλιανός ήταν μόλις 8ος τη χτεσινή ημέρα, ενώ οι  Adrien Van Beveren (Yamaha) και Gerard Farres Guell (KTM) ήταν στην 9η και 10η θέση.

 

Ο αναβάτης της Yamaha είναι στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης πλέον, με τον Guell της KTM να τον ακολουθεί στην τέταρτη.

 

Την πεντάδα της γενικής κατάταξης κλείνει ο Matthias Walkner (ΚΤΜ) ο οποίος ήταν έβδομος στη χτεσινή ειδική.

Επόμενο άρθρο »

Tech3: Μικρές αλλαγές στα χρώματα

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Triumph αντί Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα