• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Triumph αντί Honda!
Από το 2019 στη μεσαία κατηγορία
Νέα 09/01/2017 - 15:57

Φαίνεται ότι είναι οριστικό πια και η Βρετανική Triumph θα είναι ο αντικαταστάτης της Honda στη μεσαία κατηγορία, ως προμηθευτής κινητήρων από το 2019.

 

Υπήρχαν ορισμένες πληροφορίες ότι η Triumph ήταν κοντά στο να κλείσει αυτή την εξαιρετικά σημαντική συμφωνία και τελικά τα κατάφερε.

 

Φυσικά τα νέα είναι τεράστια για τη Βρετανική βιομηχανία μοτοσυκλέτας, με την Triumph να προμηθεύει το μοτέρ από την Street Triple στο Πρωτάθλημα.

 

Να θυμίσουμε ότι η Honda είχε το προνόμιο του αποκλειστικού προμηθευτή κινητήρων στην Moto2 από το 2010 που δημιουργήθηκε η κατηγορία.

 

Η συμφωνία αυτή είναι κομβικής σημασίας για την Triumph, έναν κατασκευαστή που ποτέ δεν είχε τη διάθεση να βρεθεί στους αγώνες ταχύτητας.

 

Όπως γράψαμε όμως είναι σημαντική κίνηση και για τους Βρετανούς, οι οποίοι 48 χρόνια (!) μετά την πρώτη νίκη του Godfrey Nash με Norton, θα δουν έναν κατασκευαστή τους να επιστρέφει στα GP.

 

Η συμφωνία λογικά θα είναι ίδια με την τωρινή της Honda και αυτό σημαίνει ότι η Triumph θα διαθέσει περίπου 200 μοτέρ στην κατηγορία.

 

Φυσικά μαζί με την προμήθεια των κινητήρων, η Triumph θα φροντίζει και για τις απαραίτητες εργασίες ανά τρία Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

Νέο Πρωτάθλημα από την Dorna

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Στόχος περισσότερες νίκες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα