• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: MotoGP και F1;
Μπορεί να μάθει το ένα από το άλλο!
Νέα 04/01/2017 - 12:01

Το MotoGP και η Formula 1 - τα δυο κορυφαία Πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού - μπορούν να μάθουν το ένα από το άλλο.

 

Αυτό υπογραμμίζει ο Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε δοκιμάσει ένα μονοθέσιο της Mercedes νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

 

«Η F1 μπορεί να μάθει από το MotoGP στην πίστα και το MotoGP μπορεί να μάθει από την F1 εκτός πίστας», ήταν τα λόγια του άσου της Ducati.

 

«Για παράδειγμα, θεωρώ ότι το MotoGP είναι το κορυφαίο σε θέαμα αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ πιο θεαματικό και πολύ πιο διασκεδαστικό από την Formula 1».

 

«Από την άλλη το paddock της F1 είναι πολύ πιο έξυπνο και δεν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι μέσα και αυτό είναι καλύτερο για τους οδηγούς. Μπορούν να περπατούν πιο ελεύθεροι».

 

«Στο MotoGP, στο paddock, δεν μπορώ να κινηθώ τόσο ελεύθερα όσο παλιότερα. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Δεν μπορώ να περάσω ούτε ένα λεπτό στο paddock, διότι είναι ανυπόφορο».

 

«Δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα μέτρο, χωρίς να σε σταματήσει κάποιος για να βγάλει φωτογραφία».

 

Εδώ να θυμίσουμε το περιστατικό με τον Rossi, ο οποίος έχασε τη ψυχραιμία του όταν μια Ισπανίδα πετάχτηκε μπροστά στο σκούτερ που οδηγούσε στο paddock.

 

Η Ισπανίδα ήθελε να βγάλει selfie με τον Ιταλό σούπερ σταρ, με τον Vale να την σπρώχνει και την ίδια να καταθέτει μήνυση που εν τέλει απορρίφθηκε.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2016: Τα λάθη (μέρος 2)

« Προηγούμενο άρθρο

Τα καλύτερα του ’16: Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα