• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Απρόβλεπτο το '17!
Οι αλλαγές θα δώσουν καλύτερους αγώνες
Νέα 26/12/2016 - 17:29

Δεν ήταν όλοι οι εμπλεκόμενοι στα SBK-Motul χαρούμενοι με τις αλλαγές στο σχηματισμό εκκίνησης του δεύτερου αγώνα σε κάθε Γύρο, ωστόσο ο Nicky Hayden δεν ήταν ένας από αυτούς.

 

Για τον Αμερικανό άσο οι αλλαγές που θα δούμε σε ισχύ το 2017 είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

 

«Μου αρέσουν. Πραγματικά το λέω. Ακούστηκαν διάφορα και πολλοί είπαν ότι σου αρέσει επειδή ήσουν 5ος ή 6ος σε πολλούς Γύρους πέρυσι».

 

«Αυτό δεν είναι αλήθεια. Θα ευχόμουν να το είχαν κάνει ένα χρόνο νωρίτερα. Από καθαρή αγωνιστική οπτική ναι, ίσως δεν μου αρέσει».

 

«Αλλά γι’ αυτό που θέλουν να πετύχουν... ναι, νομίζω ότι θα δούμε καλύτερους αγώνες!»

 

«Άλλωστε ο Chaz Davies κέρδισε αρκετούς αγώνες από την 5η θέση, την 6η ή την 7η. Έτσι αυτό δεν σημαίνει ότι σε βγάζουν εκτός από τον αγώνα και τη μάχη για τη νίκη».

 

«Απλά θα είναι πιο απρόβλεπτα τα πράγματα κι ελπίζω ότι θα δώσει καινούργιο ενδιαφέρον. Και πρέπει να το παραδεχτούμε, τα SBK χρειάζονται το κάτι διαφορετικό».

 

«Θεωρώ ότι οι θεατές έχουν κουραστεί τα τελευταία χρόνια να βλέπουν τους ίδιους εργοστασιακούς να κερδίζουν».

 

«Είναι δουλειά μας να ανεβούμε κι εμείς και να τους φτάσουμε. Όμως πιστεύω ότι και κάποιες μικρές αλλαγές στους κανονισμούς, βοηθάνε». 

Επόμενο άρθρο »

Pirro: Χωρίς τα φτεράκια;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μ’ αρέσει ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα