• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro: Χωρίς τα φτεράκια;
Η Ducati απαιτεί ακόμα πιο πολύ δύναμη!
Νέα 27/12/2016 - 10:17

Ήταν ο πρώτος που ανέβηκε πάνω στην GP17 και ο Michele Pirro - που πρόσφατα βρέθηκε στο πάρτι της Nolan - ήταν πολύ αισιόδοξος για τη νέα μοτοσυκλέτα.

 

Ο Ιταλός δοκιμαστής των κόκκινων είναι πεπεισμένος ότι η Desmosedici GP17 θα είναι μια μοτοσυκλέτα που θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο Πρωτάθλημα.

 

Πρώτα όμως μίλησε για το 2016: «Νομίζω ότι μου αξίζει ένα 7,5 με 8 για τον τρόπο που οδήγησα και τη δουλειά που έκανα με διάφορες μοτοσυκλέτες, από την GP14 ως την GP16».

 

«Το μόνο αρνητικό ήταν στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, όπου παρά το ότι κέρδισα όλους τους αγώνες, δεν κατάφερα να πάρω τον Τίτλο. Είμαι όμως ικανοποιημένος με ό,τι κάναμε».

 

Πολλά βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Ducati τη νέα χρονιά, κυρίως εξαιτίας της παρουσίας του Jorge Lorenzo, ο οποίος ήταν πολύ χαρούμενος μετά την πρώτη του επαφή με την κόκκινη μοτοσυκλέτα.

 

«Έρχεται στην Ducati την κατάλληλη στιγμή. Πριν τρία χρόνια θα ήταν διαφορετικά. Τώρα είμαστε σε καλό επίπεδο, έχουμε καλή βάση αν και υπάρχουν ακόμα σημεία που πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Η μοτοσυκλέτα μας είναι πολύ απαιτητική, όσον αφορά τη δύναμη που χρειάζεται για να την οδηγήσει κανείς».

 

«Και χωρίς τα φτεράκια έχει γίνει ακόμα πιο απαιτητική. Δουλεύουμε όμως για να το διορθώσουμε. Χωρίς τα φτεράκια όμως, τη μεγαλύτερη διαφορά κάνει το set-up».

 

«Από τη στιγμή που τα βγάζεις, η μοτοσυκλέτα και το στήσιμό της είναι τελείως διαφορετικά».

 

Η παρουσία του Lorenzo στο γκαράζ της Ducati τη νέα σεζόν, έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών αρκετών Ducatisti. Αισιόδοξος είναι και ο Michele Pirro.

 

«Θα έχουμε πολύ καλή σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ξεκινάμε πολύ κοντά στον Marquez. Έχουμε μια μοτοσυκλέτα που δουλεύει με κάθε στυλ κι είμαι σίγουρος ότι μαζί με τον Lorenzo και οι Dovizioso/Petrucci θα είναι ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Δυνατότεροι το 2017!

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Απρόβλεπτο το '17!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα