• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μ’ αρέσει ο Iannone!
Είναι επιθετικός, θέλουμε αναβάτες σαν αυτόν
Νέα 26/12/2016 - 12:22

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Marc Marquez αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν, στους Rossi-Vinales  αλλά και στο αν ο Lorenzo θα είναι σε θέση να κάνει Πρωταθλητισμό.

 

Στην αρχή μίλησε για το 2016 που φεύγει, χαρίζοντάς του τον πέμπτο του Τίτλο: «Αν μου το έλεγε κανείς στο τεστ της Μαλαισίας, θα το θεωρούσα αδύνατον».

 

«Ξεκινήσαμε όμως με το δεξί και το δεύτερο μισό ήταν ακόμα καλύτερο. Στην Ολλανδία και στην Γερμανία πήραμε τους πιο σημαντικούς βαθμούς κι έτσι έγινε πιο εύκολο να ελέγξω την κατάσταση».

 

«Ο αγαπημένος μου αγώνας ήταν στην Aragon, αλλά θυμάμαι και την Ιαπωνία μιας και είναι μια πίστα που δεν τα πάω πολύ καλά».

 

«Στο παρελθόν δεν είχα καταφέρει να κερδίσω στο Motegi στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο φέτος το πέτυχα και μαζί εξασφάλισα και τον Τίτλο».

 

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με θετικό πρόσημο στο τεστ της Valencia αν και «...ίσως περίμενα κάτι καλύτερο από πλευράς επιτάχυνσης».

 

«Έχουμε θέμα με τις σούζες αλλά το ελέγχουμε. Το πλαίσιο από την άλλη παραμένει το ίδιο και αυτό επειδή νοιώθω καλά στις στροφές».

 

«Με την Honda του ’17 είμαστε περίπου στο 80% θα έλεγα. Πρέπει να βρούμε αυτό το 20% στα επόμενα τεστ για να είμαστε γρήγοροι από το Qatar».

 

Το επόμενο θέμα της συζήτησης ήταν οι μεγάλοι του αντίπαλοι για το 2017.

 

«Είναι πολύ νωρίς να πει κανείς αν ο Jorge θα είναι διεκδικητής του Τίτλου. Σίγουρα όμως θα είναι σε θέση να κερδίσει αγώνες».

 

«Ο Vinales απέδειξε ότι είναι γρήγορος ήδη από την Suzuki και τώρα ακόμα περισσότερο αφού είναι σε μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα. Θα είναι διεκδικητής από τον πρώτο αγώνα».

 

Για τη σχέση του Vinales με τον Rossi είπε: «Νομίζω ότι μπορεί να έχουν καλή σχέση. Αν και δεν είναι εύκολο να είσαι φίλος με τον ομόσταυλό σου».

 

Ο Iannone θα είναι στη μάχη για τον Τίτλο; «Μ’ αρέσει και αυτό επειδή όταν είναι τριγύρω, τότε έχουμε καλές μάχες. Είναι επιθετικός και χρειαζόμαστε τέτοιους αναβάτες».

 

Στην Βαρκελώνη φάνηκε να αμβλύνεται η σχέση του με τον Valentino Rossi. Ήταν το Grand Prix που οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους χειραψία μετά τα περσινά.

 

«Το paddock περνούσε δύσκολες ώρες εξαιτίας του θανάτου του Luis Salom. Μετά στον αγώνα... η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική. Ήμασταν περισσότερο επαγγελματίες».

 

Την ώρα που άλλοι συναθλητές του με τα χρήματα και τη δόξα αναλώνονται σε αγορές διάφορων ακριβών δώρων, ο ίδιος ξεχωρίζει με τη διαφορετική του στάση.

 

«Αν μου έπαιρνα ποτέ δώρο, θα μου αγόραζα μια μοτοσυκλέτα. Έχω BMW επειδή τις κέρδισα με τις pole positions».

 

«Δεν έχω όμως Porsche ή Ferrari. Έχω διαφορετικό τρόπο ζωής από άλλους, προτιμώ να ζω μια φυσιολογική ζωή».

 

Ο Marc Marquez ξεχωρίζει ακόμα και μέσα στις πίστες, όπου προτιμά να είναι μόνος με την ομάδα του, χωρίς την παρουσία φίλων ή φιλενάδων...

 

«Η πίστα είναι ο χώρος εργασίας μου κι έτσι προτιμώ να είμαι με την ομάδα μου. Φυσικά οι φίλοι μου έρχονται και βλέπουν τους αγώνες».

 

Και για όσους αναρωτιούνται αν έχει κοπέλα... «Όχι. Αλλά αν βρεθεί η κατάλληλη...»

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Απρόβλεπτο το '17!

« Προηγούμενο άρθρο

Από την κούνια στα... γκάζια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα