• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα λάθη του παρελθόντος..!
Πως ο Marquez έφτασε στη νίκη στο Superprestigio
Νέα 19/12/2016 - 16:05

Η εμπειρία από την περασμένη σεζόν, όταν και πάλι έδινε το παρών στη «μάχη» του Superprestigio, ήταν αυτή που βοήθησε τον Marquez να επικρατήσει φέτος.

 

Πέρυσι έκανε μια καταστροφική εκκίνηση - σ’ αυτό δεν πάσχει μόνο στο MotoGP - και ο Baker κατάφερε να αποκτήσει ένα προβάδισμα που του έδωσε τη νίκη.

 

Φέτος όμως ο Ισπανός άσος ήταν καλύτερα προετοιμασμένος, βγαίνοντας δεύτερος στην πρώτη στροφή και παίρνοντας το προβάδισμα λίγο αργότερα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι πέρυσι ήμουν κοντά στη νίκη και φέτος τα κατάφερα», σχολίασε ο Marquez μετά το τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα.

 

«Πέρυσι το λάθος μου ήταν στην αρχή, στην 1η στροφή και φέτος προσπάθησα με διαφορετικό τρόπο και δούλεψε».

 

«Η νίκη ήρθε και εξαιτίας της ομάδας μου. Ο Santi Hernandez έφτασε εδώ λες και επρόκειτο για αγώνα MotoGP! Τελικά κάναμε καλή δουλειά».

 

«Το επίπεδο του αγώνα ήταν πολύ, πάρα πολύ υψηλό! Όλοι ήταν επιθετικοί από την πρώτη στροφή και είχαμε πολλές πτώσεις».

 

«Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο γίνεται και πιο επικίνδυνο και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Όμως στο τέλος όλοι ήταν χαρούμενοι».

 

Ένα από τα πράγματα που άλλαξε και τον οδήγησε στη νίκη, ήταν «...το set-up της μοτοσυκλέτας. Πέρυσι ήμουν με πιο χαμηλή μοτοσυκλέτα, αλλά είδα του Toni, του Brad... είχα δοκιμάσει και του Mees και μου άρεσε».

 

«Στους χωμάτινους αγώνες πρέπει να είσαι γρήγορος στο τέλος, ενώ και η αρχή έχει τεράστια σημασία».

 

«Πέρυσι ο Brad ήταν μπροστά στον αγώνα. Πίεζα, αλλά δεν μπορούσα να τον περάσω. Φέτος ήμουν εγώ μπροστά και όλα ήταν πιο εύκολα».  

Επόμενο άρθρο »

Ο Iannone απαντά στον Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Suzuki: Επανεκκίνηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα