• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Iannone απαντά στον Dovi
Δεν είμαστε φίλοι, αλλά σεβασμός υπήρχε
Νέα 19/12/2016 - 18:06

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Andrea Dovizioso κατηγόρησε τον Andrea Iannone ότι δεν είχε σεβασμό προς τον ίδιο (βλ. περισσότερα εδώ).

 

Η απάντηση από την πλευρά του αναβάτη της Suzuki - επίσημα σε μερικές ημέρες - δεν άργησε να έρθει.

 

«Λυπάμαι που σκέφτεται έτσι. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον για πολύ καιρό, απ’ όταν ήταν αντίπαλος με τον αδερφό μου στα minimoto».

 

«Δεν υπάρχει μεγάλη φιλία, αλλά σεβασμός υπάρχει. Τον σέβομαι και ως άνθρωπο και ως αναβάτη, αν και μέσα στην πίστα υπάρχει μια αντιπαλότητα, όπως είναι φυσικό».

 

«Ό,τι έγινε στην Αργεντινή δεν διορθώνεται. Μπορείς να πεις χίλιες φορές συγγνώμη, αλλά δεν θα βοηθήσει».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε, λέγοντας ότι είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματά του, παρά το ότι η πορεία του σημαδεύτηκε κι από πολλές πτώσεις.

 

«Ήταν μια θετική σεζόν. Κέρδισα το πρώτο μου GP κι έφερα την Ducati και πάλι στην κορυφή, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα».

 

«Πάντα πάλευα για το βάθρο και όταν έπεφτα γι’ αυτό πάλευα. Κι έπεφτα επειδή ήθελα περισσότερα! Δεν συμβιβαζόμουν με την 3η θέση. Ήθελα τη δεύτερη».

 

Δεν ήταν μόνο οι πτώσεις αλλά και οι τραυματισμοί, με τον Iannone να αναγκάζεται να χάνει τέσσερα Grand Prix όταν η Ducati έδειχνε αρκετά δυνατή.

 

«Κρίμα και αυτό επειδή ειδικά στο δεύτερο μισό η Ducati ήταν πολύ ανταγωνιστική. Ίσως μας έλειπε κάτι μικρό για να κερδίζουμε, αλλά ήμασταν εκεί».

 

«Αν ήμουν σε θέση να αγωνιστώ σ’ αυτά τα τέσσερα Grand Prix, πιστεύω ότι θα ήμουν πιο δυνατός».

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Δεν ήταν εύκολα

« Προηγούμενο άρθρο

Τα λάθη του παρελθόντος..!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα