• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Επανεκκίνηση!
Με ενθουσιασμό για τη νέα σεζόν
Νέα 19/12/2016 - 15:10

Το δίδυμο της ομάδας της Suzuki για το 2017 στη μεγάλη κατηγορία, επηρεάστηκε αρκετά και από την απόφαση του Jorge Lorenzo να πάει στην Ducati.

 

Η κενή θέση στην Yamaha ήταν ένα μεγάλο δέλεαρ για τον οδηγό της Suzuki, τον Maverick Vinales, ο οποίος έκανε το βήμα για τους μπλε.

 

Η αντίδραση της Suzuki ήταν άμεση και σε σύντομο χρονικό διάστημα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Andrea Iannone.

 

«Επηρεαστήκαμε από την όλη κατάσταση... ναι, είναι αλήθεια», παραδέχεται ο Davide Brivio της Suzuki.

 

«Για εμάς όλες οι μεταγραφικές κινήσεις έγιναν νωρίς και δεν είχαμε χρόνο να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας».

 

«Ήταν τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί στο μεταγραφικό παζάρι, που όλοι πήραν τις αποφάσεις τους με βάσει την απόδοση του 2015».

 

Αν τελικά έμενε ο Vinales στην ομάδα, τότε - όπως αποκαλύπτει ο Brivio - θα κρατούσαν και τον Aleix Espargaro! Όμως όπως ήρθαν τα πράγματα...

 

«Θέλαμε τη σταθερότητα στην ομάδα μας. Θέλαμε να κρατήσουμε και τους δυο αναβάτες μας. Όμως ο Maverick αποφάσισε να φύγει κι εμείς να ξεκινήσουμε μια καινούργια πρόκληση».

 

«Μας αρέσουν οι προκλήσεις. Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε επανεκκίνηση. Είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τον Iannone, που ήταν φανταστική ευκαιρία γιατί τον θεωρούμε κορυφαίο αναβάτη».

 

«Μετά είχαμε την ευκαιρία για τον Rins. Τον θεωρούμε έναν πολύ ταλαντούχο οδηγό κι έτσι σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ανάλογο όπως με τον Vinales».

 

«Να ανελιχθούμε δηλαδή μαζί του. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν και περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Iannone και ο Rins».

Επόμενο άρθρο »

Τα λάθη του παρελθόντος..!

« Προηγούμενο άρθρο

Fenati: Το 2017 ο 1ος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα