• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIM Gala στο Βερολίνο
Βραβεύτηκαν οι Πρωταθλητές
Νέα 28/11/2016 - 11:53

Η τελετή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας (FIM) έγινε φέτος στο Βερολίνο, με μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς τον Marc Marquez.

 

Ο άσος της Repsol Honda πήρε το μετάλλιό του μετά από μια εξαιρετική σεζόν που έκανε στο MotoGP, κατακτώντας τον πέμπτο Παγκόσμιο Τίτλο της καριέρας του.

 

Μαζί του στη σκηνή, για να βραβευτούν και αυτοί, ήταν οι Πρωταθλητές της Moto2 - Johann Zarco - και της Moto3, Brad Binder.

 

Το μετάλλιό του πήρε και ο Lorenzo Dalla Porta, ο νικητής φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που τη νέα σεζόν θα είναι κανονική συμμετοχή στην Moto3.

 

Μαζί τους και ο Πρωταθλητής στα SBK-Motul Jonathan Rea, που φέτος πήρε το δεύτερο συνεχόμενο Τίτλο του, αλλά και ο Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport, Kenan Sofuoglu.

 

«Έκανα μερικά λάθη το 2015, αλλά όταν μαθαίνεις από αυτά διαχειρίζεσαι καλύτερα τις καταστάσεις. Γύρω μου έχω καταπληκτικούς ανθρώπους και ομάδα».

 

«Το σύνολο που είχαμε φέτος δεν ήταν το καλύτερο, τώρα όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας όμως», ήταν τα λόγια του Marquez.

 

Ο Zarco, στη MotoGP τη νέα σεζόν, είπε με τη σειρά του: «Το να ξαναπάρεις το Πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από το να το κατακτήσεις την πρώτη φορά».

 

«Όλοι θέλανε να με νικήσουν. Το MotoGP είναι όνειρο για μένα και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Και το πρόσφατο τεστ μας πήγε καλά».

 

Τέλος, ο Brad Binder - ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Moto2 το ’17 - τόνισε: «Ήταν μια καταπληκτική σεζόν».

 

«Τέλεια τόσο για μένα, όσο και για την πατρίδα μου. Η νίκη στην Jerez έδωσε τον τόνο στη φετινή χρονιά κι έδειξε πόσο αυτοπεποίθηση είχα».

Επόμενο άρθρο »

«Πετάει» ο Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia: Αισιόδοξοι για το ‘17

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα