• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πετάει» ο Miller!
Εξαιρετικά χαρούμενος με τη νέα Honda
Νέα 28/11/2016 - 12:05

Μια προσομοίωση αγώνα που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, ήταν αρκετή για να πείσει τον Jack Miller ότι ο νέος κινητήρας της Honda αποτελεί μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο.

 

Ο Miller έλαβε μέρος στο τεστ της Jerez και δοκίμασε τον νέο - Big Bang - κινητήρα της Honda, η οποία εγκατέλειψε, μετά από χρόνια, τον Screamer.

 

Βέβαια ο Αυστραλός έκανε μόλις τον 14ο καλύτερο χρόνο εκείνη την ημέρα, μένοντας πίσω 1,5δ από την SBK μοτοσυκλέτα του Jonathan Rea.

 

Όμως ο ενθουσιασμός και η χαρά του Miller πηγάζει από το γεγονός ότι έβγαζε σταθερά καλούς χρόνους, ενώ σημαντικός παράγοντας ήταν και η ευκολία της μοτοσυκλέτας.

 

«Δεν κοιτάξαμε να βάλουμε ένα καλό λάστιχο στο τέλος για να κάνουμε έναν καλό χρόνο. Ρίξαμε το βάρος στην προσομοίωση και ήταν πολύ, πάρα πολύ καλή».

 

«Είχαμε μια μικρή πτώση βέβαια στην προσομοίωση, αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν συνέχεια στο 1:40. Μετά βγήκα, φτιάξαμε το τιμόνι και το μαρσπιέ και επέστρεψα».

 

«Όταν αναγκάζεσαι να βγαίνεις και μετά επιστρέφεις, πάντα υπάρχει μια πτώση στην απόδοση αυτών των ελαστικών».

 

«Αφού επιστρέψαμε ήμασταν σταθερά στο 1:41 με εξαίρεση τους τρεις τελευταίους γύρους που κάναμε 1:42,0».

 

Δεν ήταν όμως μόνο ο κινητήρας και η σταθερότητα. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του Miller στη μεγάλη κατηγορία, είναι η έλλειψη αίσθησης από το μπροστινό μέρος.

 

Αυτό ακριβώς, που τον ταλαιπωρεί από την πρώτη στιγμή, φαίνεται ότι διορθώνεται με το νέο πλαίσιο που επίσης είχε στη διάθεσή του στην Jerez.

 

«Φαίνεται ότι με το νέο πλαίσιο έχω λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση με το μπροστινό, την οποία είχα χάσει τα τελευταία δυο χρόνια. Τώρα όμως επανέρχεται».

 

«Φυσικά έχουμε ακόμα δουλειά στη χαρτογράφηση και στα ηλεκτρονικά. Έπρεπε να δουλέψουμε και με το κιβώτιο και το κάναμε, παρά το ότι είχαμε μόνο μια μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Guintoli στα BSB

« Προηγούμενο άρθρο

FIM Gala στο Βερολίνο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα