• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Αισιόδοξοι για το ‘17
Μετά τις δοκιμές στην Jerez
Νέα 28/11/2016 - 10:59

Οι χειμερινές διακοπές έχουν ξεκινήσει πλέον για όλους και το ίδιο φυσικά ισχύει για το δίδυμο της ομάδας της Aprilia: τους Aleix Espargaro και Sam Lowes.

 

Οι δυο τους ήταν στο πρόσφατο τεστ της Jerez, ωστόσο χωρίς τη νέα RS-GP την οποία και θα δούμε στο πρώτο τεστ του 2017, στην Sepang στις 30 Ιανουαρίου.

 

Οι στόχοι είναι διαφορετικοί στις δυο πλευρές του γκαράζ, καθώς ο μεν πιο έμπειρος Aleix συνέχισε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ο δε rookie Lowes κέρδισε σε εμπειρία.

 

Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον Βρετανό, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό στην Valencia. Ο Sam έκανε πάντως 50 γύρους χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα.

 

Ο καλύτερός του χρόνος ήταν στο ’42,3 ενώ την ίδια ώρα ο ομόσταυλός του «γύριζε» στο 1:39,675.

 

Δηλώσεις είχαμε από την πλευρά των αρχιμηχανικών των δυο αναβατών, με αυτόν του Aleix - τον Marcus Eschembacher - να τονίζει:

 

«Είμαστε αισιόδοξοι, με τον Aleix να επιβεβαιώνει αυτό που έδειξε και στην Valencia, τόσο όσον αφορά στην απόδοση όσο και στην αρμονία με την RS-GP».

 

«Πλέον έχουμε μια λεπτομερή τεχνική κατεύθυνση για να εξυπηρετήσουμε το στυλ του και το χειμώνα θα δουλέψουμε για να έχουμε μια πιο εξελιγμένη μοτοσυκλέτα στο πρώτο τεστ της Sepang».

 

«Ο καιρός δεν μας βοήθησε ενώ είχαμε και μια μικρή πτώση, όμως μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το 2017».

 

Από την πλευρά του, ο Giulio Nava - αρχιμηχανικός του Sam Lowes στην Aprilia - δήλωσε σχετικά:

 

«Ο Sam υποφέρει από τις επιπτώσεις της πτώσης του στην Valencia, συνέχισε όμως να βελτιώνεται στο τεστ της Jerez, στο οποίο ήθελε να πάρει μέρος».

 

«Για την ώρα είναι σημαντικό να γράφουμε χιλιόμετρα και να μάθουμε τους μηχανισμούς της ομάδας».

 

«Είμαι βέβαιος ότι στην Μαλαισία θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι χρόνοι του τεστ ήταν ενδεικτικοί».

Επόμενο άρθρο »

FIM Gala στο Βερολίνο

« Προηγούμενο άρθρο

SIC58: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα