• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκδήλωση προς τιμή των χορηγών του FOURQUEZ28!
Στις εγκαταστάσεις ARGO-Honda Φουρθιώτης στην Κω!
Νέα 08/11/2016 - 10:48

Η ομάδα ARGO-HONDA ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ACADEMY διοργάνωσε με επιτυχία την ανασκόπηση της πορείας του Σπύρου-Μάριου Φουρθιώτη (FOURQUEZ28) όπου παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και ειδικότερα φίλοι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και αρκετοί μικροί φαν του ταλαντούχου νεαρού αναβάτη της ΜΙΝΙ GP.

 

Η εκδήλωση συγκέντρωσε τα βλέμματα και αρκετών γονέων που ήρθαν με τα παιδιά τους με σκοπό να γνωρίσουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στις μικρές ηλικίες ώστε στο μέλλον να ασχοληθούν πιθανώς και τα παιδιά τους με το άθλημα αυτό που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φαν.

 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και οι χορηγοί που στηρίζουν τις προσπάθειες του μικρού FOURQUEZ τους οποίους και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως ο πατέρας του μικρού, Μεθόδιος Φουρθιώτης.. 

Η ανασκόπηση περιελάμβανε φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία του μικρού Σπύρου σε Ιταλία και Ελλάδα όπου συμμετείχε το 2015 σε αρκετούς αγώνες σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες στους περισσότερους, αφού κατάφερε να βρεθεί αρκετά συχνά στο βάθρο κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις για το νησί αλλά και την χώρα μας.

Στο τέλος ο Σπύρος μοίρασε αναμνηστικά και αυτόγραφα στους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει ο Dani!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Michelin και η πρόκληση της Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα