• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει ο Dani!
Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν
Νέα 08/11/2016 - 15:42

Ο Dani Pedrosa θα δώσει το παρών στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, που θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

 

Ο Ισπανός άσος έχασε τους τρεις συνεχόμενους αγώνες σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία, έχοντας σπάσει την κλείδα του σ’ ένα τρομακτικό highside που είχε στο Motegi.

 

«Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες δεν ήταν εύκολες, τόσο εξαιτίας του πόνου, όσο και λόγω του ότι μου έλειπαν οι αγώνες», σχολίασε ο Pedrosa.

 

«Πάντως αφού ξεκίνησα αποθεραπεία, τα πράγματα ήταν καλύτερη μέρα με την ημέρα. Η σκέψη ότι μπορεί να επιστρέψω στην Valencia, μου έδινε κουράγιο».

 

«Δεν ξέρω ακόμα πως θα είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά χαίρομαι που θα επιστρέψω στη δράση. Λατρεύω την Valencia κι έχω πολύ καλές μνήμες εκεί».

 

Λόγω της απουσίας του, ο Dani Pedrosa έχει πέσει στην 6η θέση της βαθμολογίας με διαφορά 7β από τον Dovizioso που είναι 5ος και 14β από τον Crutchlow που είναι 7ος.

 

Ο Pedrosa θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Repsol Honda στη μάχη για τον Τίτλο των Ομάδων, εκεί που μετράνε και τα δυο αποτελέσματα των αναβατών.

 

Έτσι, μετά την πτώση του Marquez στην Μαλαισία, η Honda έχασε την πρώτη θέση στη σχετική βαθμολογία και είναι 10β πίσω από την Yamaha.

 

Πάντως τα πράγματα για το Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, στο οποίο δίνει βαθμούς ο αναβάτης με την ψηλότερη θέση σε κάθε κατασκευαστή,  είναι ευκολότερα για την Honda, που προηγείται με 21β της Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ρεκόρ πτώσεων!

« Προηγούμενο άρθρο

Εκδήλωση προς τιμή των χορηγών του FOURQUEZ28!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα