• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: Ο Rossi κι ο Τίτλος το ‘15;
Δεν τον έχασε στους 3 τελευταίους αγώνες!
Νέα 26/10/2016 - 13:06

Ο Jeremy Burgess πιστεύει ότι ο Rossi πρέπει να στοχεύει σε νίκες και όχι μόνο σε βάθρα, αν θέλει να κατακτήσει τον 10ο Τίτλο της καριέρας του.

 

Ο Burgess ήταν με τον Rossi από το 2000, όταν πρωτοξεκίνησε στη μεγάλη κατηγορία και οι 7 Τίτλοι του Ιταλού ήρθαν με τον Burgess ως αρχιμηχανικό του.

 

Στα τέλη του 2013, ο Rossi αποφάσισε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή αρχιμηχανικού και μια νέα πνοή στο γκαράζ του, για να μπορέσει να διεκδικήσει τον Τίτλο.

 

Έτσι ο Vale αντικατέστησε τον Burgess με τον Silvano Galbusera, με τον οποίο έφτασε πολύ κοντά στο να κατακτήσει τον Τίτλο την περασμένη σεζόν.

 

Ο Burgess ήταν στην Αυστραλία και δήλωσε: «Ίσως ο Valentino να μην είναι ο πιο γρήγορος στον ένα γύρο, αλλά είναι ένας από τους πιο δυνατούς στον αγώνα».


«Είναι αλήθεια ότι δεν έχει κερδίσει πάλι, αλλά έφτασε πολύ κοντά το 2015. Κατά την άποψή μου, τότε δεν έχασε τον Τίτλο στους τρεις τελευταίους αγώνες, αλλά νωρίτερα».

 

«Αποφάσισε να έχει ως στόχο το βάθρο κι έτσι προσέγγιζε τους αγώνες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τον Τίτλο... πρέπει να κερδίζεις αγώνες».

 

Στη συνέχεια μίλησε για τα λάθη του πρώην αναβάτη του, αλλά και για τον Marc Marquez!

 

«Έκανε αρκετά λάθη φέτος, από τα οποία ξεχωρίζω αυτά στο Assen και στην Ιαπωνία. Αυτό στην Ολλανδία ήταν ασυνήθιστο, διότι δεν συνηθίζει να πέφτει όταν προηγείται».

 

«Από την άλλη ο Marc είναι ικανός να αποφεύγει τις πτώσεις γιατί είναι πολύ ευκίνητος. Ο Valentino, με τον καιρό, έχει γίνει πιο αργός στις αντιδράσεις του».

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα