• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Θα μπορούσα να κλέψω την pole!
Δεν ακολούθησα όμως το ένστικτό μου
Νέα 22/10/2016 - 17:37

Σε μια πίστα που συνεχώς στέγνωνε στις σημερινές κατατακτήριες, ο Cal Crutchlow ήταν ο δυνατότερος απ’ όλους, πλην του Marc Marquez που πήρε την pole.

 

Ο Βρετανός χρειάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1 - όπου ήταν με μεγάλη διαφορά πρώτος - προτού εντυπωσιάσει και στις ΚΑΤ2, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

 

Το θέμα με τον Crutchlow ήταν ότι το ενδιάμεσο μπροστά που φόρεσε - είχε σλικ πίσω - δεν μπορούσε να συγκριθεί με το σλικ του Marquez...

 

«Είμαι λίγο απογοητευμένος διότι πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να κλέψουμε την pole σήμερα, αν ήμουν αρκετά έξυπνος. Κανονικά είμαι αυτός που βάζει πρώτος τα σλικ».

 

«Έπρεπε ν’ ακολουθήσω το ένστικτό μου, διότι μετά τις ΚΑΤ1 έλεγα ότι πρέπει να βάλουμε αμέσως σλικ. Μετά όμως άλλαξα γνώμη και ήταν λάθος μου».

 

«Έχασα λοιπόν χρόνο, αλλά με το ελαστικό που είχα έκανα καλό χρόνο και πήρα τη δεύτερη θέση. Ο Marc έκανε καταπληκτικό γύρο. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες όλο το Σ/Κ».

 

«Ήταν εφιαλτικό για μένα να περάσω πρώτα από τις ΚΑΤ1. Επέλεξα  τα λάθος ελαστικά στη λάθος στιγμή στις ΕΔ3. Η ομάδα όμως έκανε καλή δουλειά και ανυπομονούμε για αύριο. Όλα είναι ανοιχτά για τον αγώνα».

 

«Ειλικρινά ήμουν έκπληκτος με τους χρόνους που κάναμε στο βρεγμένο αλλά και στο στεγνό, με δεδομένο ότι η πίστα είναι βρώμικη και δεν έχει πρόσφυση. Αύριο ο αγώνας θα είναι μεγάλος».

 

«Πιστεύω όμως ότι θα μπορέσουμε στο τέλος να κάνουμε χρόνους ίδιους με τις κατατακτήριες. Αν αύριο έχουμε χρόνο στο στεγνό στο ζέσταμα, θα είναι καλύτερα για όλους».

Επόμενο άρθρο »

Του βγήκε του Pol Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Απρόβλεπτος ο αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα