• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Του βγήκε του Pol Espargaro
Πήρε το ρίσκο και ξεκινά από την 1η σειρά!
Νέα 22/10/2016 - 17:50

Η σωστή επιλογή ελαστικών και η έξυπνη τακτική που ακολούθησε, θα δώσουν στον Pol Espargaro την ευκαιρία να ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την πρώτη σειρά!

 

Ο Ισπανός της Tech3 φόρεσε τα σλικ και στον τελευταίο του γύρο έμεινε πίσω από τον αδερφό του για να πάρει την τρίτη θέση και να επιστρέψει στην 1η σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά από το 2014!

 

«Όλοι είδαμε στην τηλεόραση ότι σε 15 λεπτά θα έριχνε πολύ βροχή. Ήμουν πίσω από τον Marc και ήμουν έτοιμος να πιέσω με τα ενδιάμεσα ελαστικά, όταν ξαφνικά τον είδα να βγαίνει στα pits».

 

«Είχα τις αμφιβολίες μου... πίεσα για ένα γύρο και μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν καλή ιδέα. Σκέφτηκα να μπω και ν’ αλλάξω ελαστικά, αλλά ανησυχούσα... ήταν μεγάλο το ρίσκο αν ξεκινούσε να βρέχει».

 

«Αυτή τη φορά όμως ήμασταν τυχεροί και κάναμε καλή δουλειά. Φυσικά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα είμαστε στην 5άδα αύριο. Περιμένω σκληρές μάχες».

 

«Έχουμε κάνει ελάχιστους γύρους στο στεγνό και πράγματι είναι χρήσιμο που το ζέσταμα έγινε λίγο πιο μεγάλο σε διάρκεια, αλλά όπως και να ‘χει είμαι ενθουσιασμένος με τη σημερινή μας απόδοση».

Επόμενο άρθρο »

Κυριακή: Αλλαγή στις ώρες μετάδοσης

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Θα μπορούσα να κλέψω την pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα