• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οι Yamaha;
Θα είναι δυνατές στον αγώνα!
Νέα 22/10/2016 - 16:50

Ο Marc Marquez περιμένει ότι οι δυο εργοστασιακές Yamaha θα παρουσιαστούν δυνατές στον αυριανό αγώνα, παρά τις πολύ άσχημες κατατακτήριες που είχαν.

 

Την ώρα που ο 23χρονος έπαιρνε την 7η φετινή του pole position - και την 65η της καριέρας του - ο Lorenzo ήταν 6.6δ πιο αργός από τον ίδιο και ο Rossi δεν είχε καταφέρει να περάσει καν στις ΚΑΤ2!

 

Όταν ρώτησαν τον Marquez αν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, εκείνος αποκρίθηκε: «Σίγουρα όχι... ο Jorge δείχνει να δυσκολεύεται σ’ αυτές τις συνθήκες, αλλά στις ΚΑΤ1 έκανε καλό χρόνο για να περάσει στις ΚΑΤ2».

 

«Μετά όμως δυσκολευόταν και πάλι. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ενδεχομένως αύριο να είναι ο πιο γρήγορος στην πίστα, διότι έχει φοβερό ταλέντο».

 

«Όσο για τον Valentino, επέστρεψε στα pits για να βάλει τα ενδιάμεσα αλλά δεν ήταν ακόμα έτοιμη η πίστα γι’ αυτά. Πήρε το ρίσκο, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν η σωστή στρατηγική».

 

«Αύριο όμως, αν ο αγώνας γίνει σε κανονικές συνθήκες, τότε θα είναι γρήγοροι».

 

Με τον Marquez συμφωνεί και ο Crutchlow ο οποίος ήταν εντυπωσιακός σήμερα: «Ήταν έκπληξη να τους βλέπεις τόσο πίσω, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε».

 

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες και ειδικά για τον Jorge ξέρουμε ότι δεν πιέζει και πάρα πολύ σ’ αυτές. Ενώ για τον Vale δεν του βγήκε η έξοδος για να αλλάξει σε ενδιάμεσα».

 

«Ήταν πραγματικά πολύ παράξενο το πόσο γρήγορα στέγνωνε η πίστα. Κρίμα γι’ αυτούς, αλλά τους περιμένω να είναι εκεί στον αγώνα. Δεν θα είναι έκπληξη αν κάποιος με πέρναγε στον αγώνα».

 

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί μ’ αυτούς τους δυο!»

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Στον αγώνα αύριο;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν είχα καθόλου αίσθηση...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα