• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν είχα καθόλου αίσθηση...
Η χειρότερή του εμφάνιση εδώ και 5 χρόνια
Νέα 22/10/2016 - 16:32

Η έλλειψη αίσθησης με το μπροστινό ελαστικό, ήταν ο λόγος που ο Valentino Rossi δεν ήταν ανταγωνιστικός στις σημερινές κατατακτήριες, με την εμφάνιση του Ιταλού άσου να είναι η χειρότερη εδώ και 5 χρόνια!
 

Καταστροφικό ήταν το Σάββατο για τον Valentino Rossi, ο οποίος θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 15η θέση, που είναι το χειρότερό του απ’ όταν ήταν 17ος το 2011 στην Aragon.

 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα... δυσκολευτήκαμε πολύ και ποτέ δεν ήμουν δυνατός. Και δεν το περίμενα στο βρεγμένο, διότι χτες δεν ήμασταν καθόλου κακοί».

 

«Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα κι έκανα καλούς χρόνους. Σήμερα όμως όλα ήταν λάθος. Κάναμε λάθος και με τα ελαστικά... το θέμα όμως ήταν ότι ήμουν αργός. Δεν είχα καθόλου αίσθηση».

 

«Φαίνεται ότι σ’ αυτές τις συνθήκες δυσκολευόμαστε πολύ, ρισκάροντας αρκετά χωρίς όμως να είμαστε γρήγοροι και αυτό είναι απογοητευτικό διότι δεν μπορούμε να πάμε στο όριο».

 

«Έχουμε πολλά προβλήματα με το μπροστινό ελαστικό. Δεν μπορούμε να το ζεστάνουμε, τόσο εγώ, όσο και ο Lorenzo. Στις ΚΑΤ2 δεν είχε καθόλου αίσθηση, όπως κι εγώ».

 

Ο Rossi προσπάθησε - επιστρέφοντας στα pits πριν το τέλος των ΚΑΤ1 - να αλλάξει την κατάσταση φορώντας τα ενδιάμεσα ελαστικά, σε μια πίστα που στέγνωνε όλο και πιο πολύ.

 

«Όταν ξεκινήσαμε τις ΚΑΤ1 είχαμε 8o C και πολύ νερό κι έτσι το θέμα ήταν να μείνεις έξω και να κάνεις ό,τι καλύτερο. Δυστυχώς όμως στέγνωνε πολύ γρήγορα».

 

«Σταμάτησα και ήλπιζα να είναι έτοιμη η άλλη μοτοσυκλέτα με το ενδιάμεσο μπροστινό. Αλλά δεν ήταν. Ίσως με τα δυο ενδιάμεσα να μπορούσα να βελτιώσω το χρόνο μου, αλλά δυστυχώς έτσι είχαν τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Οι Yamaha;

« Προηγούμενο άρθρο

3η θέση για τον Βασίλη Σταθακόπουλο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα