• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ειδικά ελαστικά στην Αυστραλία
Για τις απαιτήσεις της πίστας
Νέα 18/10/2016 - 10:47

Η Michelin επιβεβαίωσε τη διάθεση ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών για τις απαιτήσεις της πίστας του Phillip Island, που θα φιλοξενήσει τον 16ο Γύρο της σεζόν αυτό το Σ/Κ,

 

Στην εξέλιξή του βοήθησε και το χειμερινό επίσημο τεστ των οδηγών της  μεγάλης κατηγορίας που έγινε εκεί.

 

Στα σλικ θα έχουμε όλες τις επιλογές μπροστά - μαλακό/μεσαίο/σκληρό - με το μαλακό και το σκληρό να είναι ασύμμετρα με πιο σκληρή την αριστερή τους πλευρά.

 

Για τα πίσω σλικ, η Michelin φέρει δυο εντελώς καινούργια ελαστικά, διαθέσιμα σε μεσαία και σκληρή γόμα. Και τα δυο θα είναι ασύμμετρα με ενισχυμένη την αριστερή τους πλευρά.

 

«Η Michelin είναι χορηγός στο συγκεκριμένο Γύρο και θα είμαστε στο επίκεντρο. Δεν εθελοτυφλούμε και ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε αναλάβει, ειδικά γι’ αυτή την πίστα».

 

«Είναι μια από τις πιο απαιτητικές που έχουμε επισκεφτεί και πολύ σκληρή στα ελαστικά κι έτσι - έχοντας αυτό υπόψη - εξελίξαμε ένα ειδικό ελαστικό γι’ αυτή την περίσταση».

 

«Δεν είχαμε αγωνιστικά δεδομένα για εφτά χρόνια, όμως το τεστ που κάναμε εκεί ήταν θετικό - παρά τη βροχή -  και συγκεντρώσαμε πολλά δεδομένα από τους οδηγούς και τις ομάδες».

 

«Φτιάξαμε ένα ελαστικό που πιστεύουμε ότι θα δουλέψει καλά. Πρόκειται για μια εντελώς καινούργια γόμα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι το ελαστικό του Phillip Island, καθώς δεν θα το έχουμε πουθενά αλλού».

 

«Θα ανταπεξέλθει στην τραχύτητα της πίστας και στις γρήγορες στροφές και γι’ αυτό το μπροστινό θα είναι ασύμμετρο, ώστε να δώσουμε στους αναβάτες την πρόσφυση που θέλουν για να αποδώσουν», είπε ο Piero Taramasso της Michelin.

Επόμενο άρθρο »

Πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον!

« Προηγούμενο άρθρο

Η επιστροφή του Abraham!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα