• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η επιστροφή του Abraham!
Στο MotoGP στη θέση του Hernandez
Νέα 18/10/2016 - 10:02

Να λοιπόν που τα δεδομένα άλλαξαν για τον Yonny Hernandez κι εκεί που ο Κολομβιανός - πριν από αρκετές εβδομάδες - θεωρούνταν σίγουρος για τον Aspar, χάνει τη θέση του!

 

Οι φήμες ακούγονταν σιγά-σιγά στο paddock, όπως και το όνομα του Karel Abraham με τον οποίο η ομάδα του Aspar ήταν σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο MotoGP.

 

Ο Τσέχος αναβάτης έφυγε από το Πρωτάθλημα για τα SBK-Motul, όπου και αγωνίζεται φέτος με την Milwaukee Kawasaki, στα τέλη του 2015 και από του χρόνου θα αντικαταστήσει τον Hernandez.

 

Ο Karel Abraham θα οδηγεί στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μια GP15 το 2017, ενώ ο ομόσταυλός του - ο Alvaro Bautista - θα έχει στη διάθεσή του τη φετινή μοτοσυκλέτα των Dovi-Iannone.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο MotoGP», σχολιάζει ο Abraham. «Άρχισα να δουλεύω σ’ αυτή την προοπτική από την πρώτη στιγμή που είδα ότι υπήρχε ευκαιρία».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε Ducati, που είναι και η αγαπημένη μου μοτοσυκλέτα. Σκέφτομαι και την πρώτη μου σεζόν μαζί τους που ήταν και η καλύτερη».

 

«Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας που είναι διάσημη στο paddock, επαγγελματική και πολύ καλή. Ανυπομονώ πραγματικά και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

 

Να θυμίσουμε ότι ο Karel Abraham δεν ήταν τελείως ξεκομμένος με τον κόσμο του MotoGP φέτος, καθώς ο Τσέχος αναβάτης συμμετείχε σε μερικά τεστ της KTM βοηθώντας τον κατασκευαστή.

Επόμενο άρθρο »

Ειδικά ελαστικά στην Αυστραλία

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ 2016 Μέγαρα5 ΝΕΟΙ & Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα