• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Magny-Cours: Superpole
Ο Rea κατέκτησε την πρώτη φετινή του pole!
Νέα 01/10/2016 - 13:20

Υπόθεση των δυο Kawasaki ήταν η σημερινή Superpole, με τον Rea να κερδίζει στο βρεγμένο τον Sykes και να παίρνει την πρώτη pole position για το 2016!

 

Έχοντας παρακαταθήκη την πολύ δυνατή του εμφάνιση στο βρεγμένο στο Lausitzring, ο Rea μπήκε αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό κι έκανε γρήγορους γύρους.

 

Στην αρχή τόσο ο Guintoli της Yamaha, όσο και ο Davies (Ducati) ήταν κοντά στις δυο Kawasaki, αλλά από τη δεύτερη έξοδο των οδηγών στην πίστα ξεχώρισαν οι Rea-Sykes.

 

Αρχικά ήταν ο Sykes αυτός που έδειχνε δυνατός και με το 1:53.593 φάνηκε να βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για τους αντιπάλους του. Όμως η βροχή είχε σταματήσει και η πίστα σταδιακά στέγνωνε.

 

Έτσι ο Rea κατάφερε να γράψει ένα χρόνο στο 1:52.881 και να πάρει την πρώτη φετινή του pole, αφήνοντας πίσω του τον ομόσταυλό του για πάνω από εφτά δέκατα!

 

Τη μάχη για την τελευταία θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης κέρδισε από τον Guintoli ο Chaz Davies, την ώρα που ο Leon Camier έφερνε την MV Agusta του στην 5η θέση.

 

Την έκτη θέση πήρε ο Michael Van der Mark που άφησε τον ομόσταυλό του, τον Hayden, πιο πίσω, να ανοίγει την τρίτη σειρά που θα τη μοιραστεί με τους Savadori (Aprilia) και Lagrive (Kawasaki).

 

Άτυχος ήταν ο Giugliano που έχασε για λίγο την ευκαιρία να περάσει από την SP1 και θα ξεκινήσει από την 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Magny-Cours: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Magny-Cours: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα